Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν σχολικά λε...

Δείτε βιντεο

Στόχος αγνώστων έγιναν πολλά οχήματα τα ξημερώματα της Πέμπτης  στην περιοχή του Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα στις φλόγες τυλίχθηκαν σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ταξίλου.

Άγνωστοι δράστες που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτο υλικό και τα πυρπόλησαν πολλά εκ των οποίων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά που ξεσπάσει σε αυτοκίνητα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Να σημειωθεί ότι το σχολείο που είναι στην περιοχή που κάηκαν τα αυτοκίνητα θα ανοίξει κανονικά. Έστειλαν μάλιστα mail στους γονείς που τους ενημέρωσαν τι έχει συμβεί. Η διεύθυνση του σχολείου αφήνει στην διακριτική ευχέρεια των γονιών αν θέλουν να πάνε τα παιδιά τους για μάθημα σήμερα ή όχι.

Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες προκειμένου η φωτιά να μην πάρει διαστάσεις.

Μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί πέντε σχολικά λεωφορεία, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες. Στην περιοχή έφτασαν και αστυνομικοί όπου εντόπισαν ίχνη από βενζίνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις