Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεπόλια: Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης

Σεπόλια: Επεισόδια και χημικά στη συγκέν...

Τι συνέβη

Οργή έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, για αθώωση του 55χρονου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/03) η εισαγγελική λειτουργός στην εισήγησή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του βασικού κατηγορούμενου για σεξουαλική κακοποίηση, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής, για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων και για την εμπορία ανθρώπων.

«Απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση» λέει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό - «Δεν θα σταθεί στο δικαστήριο»

Παράλληλα, ζήτησε την πλήρη ενοχή για τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ενώ ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Στον απόηχο αυτής της πρότασης οργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια από συλλογικότητες και οργανώσεις.

Εκατοντάδες άνθρωποι κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της περιοχής μέχρι το μαγαζί του κατηγορούμενου.

“Κάτω τα χέρια από τα παιδιά”,  “Με την 12χρονη είμαστε μαζί”, ήταν μερικά από τα συνθήματα που βρίσκονταν αναγραμμένα στα πλακάτ και που φώναζαν οι διαδηλωτές, ενώ συνθήματα γράφτηκαν και έξω από το μαγαζί του 55χρονου.

Γύρω στις 20:20 στη συμβολή της οδού Ξανθίππης και Δράμας σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα συμμετεχόντων στην πορεία πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ και έσπασαν τη τζαμαρία σε ένα σουβλατζίδικο παρακείμενο στο μαγαζί του 55χρονου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά.

Η πορεία συνεχίστηκε στην οδό Ελλησπόντου.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις