Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

ΝΟΠ - Π. Φάληρο 7-10, ούτε τώρα

ΝΟΠ - Π. Φάληρο 7-10, ούτε τώρα

Α1 Εθνική πόλο

Μια τεράστια νίκη σε μια δύσκολη έδρα κατόρθωσε να πάρει το Π. Φάληρο, καθώς η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη που είχε τον Τούρκο φουνταριστό στο διάθεσή του, Ογκουζτσάν, πέρασε νικηφόρα (13/3) από τo «Aντώνης Πεπανός» στην Πάτρα, επικρατώντας 10-7 του ΝΟ Πατρών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β´ φάσης της Α1 ανδρών.

Οι Πατρινοί από την άλλη αν και παρουσίασαν μία βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με το ματς στον Πειραιά κόντρα στον Εθνικό το Σάββατο και ήταν στη διεκδίκηση του αγώνα μέχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου, δεν κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τους πρώτους τους βαθμούς στη Β’ φάση.

Με αυτή τη νίκη, το Π.Φάληρο έφθασε τους 24 βαθμούς στον G2 Όμιλο, σημειώνοντας δεύτερη διαδοχική επικράτηση ύστερα από αυτή κόντρα στον ΝΟ Χανίων και έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, την ώρα που η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 9 και με την τρίτη συνεχόμενη ήττα στην Β΄ φάση βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

Στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες με σκορ 6-6 και πιο μετά, 7-7, αλλά ακολούθησαν τρία τέρματα από Σάρρο, Πάκισιτς και Λεμπέση που έδωσαν στους φιλοξενούμενους το τρίποντο., αλλά το Π.Φάληρο στο φινάλε με ένα εντυπωσιακό επιμέρους 4-1 πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βίτορ Πάβισιτς ήταν και πάλι κομβικός για τους φιλοξενούμενους. Έπειτα από τη ραψωδία του στο «Ρέστειο Κολυμβητήριο» το Σάββατο απέναντι στους Κρητικούς με έξι γκολ, βρήκε τρεις φορές τα δίχτυα, οι δύο εξ’ αυτών στην τελευταία περίοδο.

Ο περιφερειακός του Φαλήρου διανύει μία εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος αποτελώντας απειλή για κάθε αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα για τον ΝΟΠ, δύο γκολ είχαν οι Ηλίας Αγγελόπουλος (το ένα δείγμα τεράστιου ταλέντου), Πασσάς και Γεωργαράς.

Τα 8λεπτα:2-2,2-3,2-1,1-4.

ΝΟΠ Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 2, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Γκότσης, Παπαδόγκωνας, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουστσάν 1, Παπαδημητρίου, Δήμου Π., Καρακάσης 2, Πάβισιτς 3, Μάμμος, Δημακόπουλος 1, Καλής 1, Κυπραίος, Σάρρος 1, Φλέγκας, Φλώρος, Λεμπέσης 1.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports