Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σταρ Τζέιμι Λι Κέρτις στα Όσκαρ επέλεξε κόσμημα με τη Νίκη της Σαμοθράκης

Η σταρ Τζέιμι Λι Κέρτις στα Όσκαρ επέλεξ...

Και ήταν κομψότατη - Ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β' γυναικείου ρόλου που φέτος πήγε στην Αφροαμερικανίδα Νταβίντ Τζόι Ράντολφ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις στην φετινή απονομή των  Όσκαρ επέλεξε να συνδυάσει στην κομψή εμφάνιση της ένα κόσμημα με τη Νίκη της Σαμοθράκης.

Η Λι Κέρτις που τιμήθηκε πέρυσι με το  Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Τα Πάντα όλα», ήταν μία από τις παρουσιάστριες στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η 65χρονη Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis), κόρη του Τόνι Κέρτις και της Τζάνετ Λι, ανέβηκε λοιπόν στη διάσημη σκηνή των Όσκαρ ένα χρόνο μετά τη δίκαιη νίκη της, για να απονείμει το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου, σύμφωνα με την Daily Mail. Το φετινό Όσκαρ β’ γυναικείου ήταν επίσης εξίσου δίκαιο και πήγε πανάξια στην Νταβίντ Τζόι Ράντολφ για την ταινία του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν «Τα Παιδιά του χειμώνα», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες & φωτογραφίες από το people.com παρέστη στα φετινά Όσκαρ με την πιο γλυκιά συνοδό, την 6χρονη κορούλα του που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγο του Maria Kontos.

Η Λι Κέρτις επέλεξε ένα στενό μαύρο μακρύ φόρεμα Dolce and Gabbana και το συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα ενώ στον καρπό της φόρεσε ένα εντυπωσιακό χρυσό βραχιόλι Cathy Waterman που πάνω του απεικονιζόταν αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης.

Μπράβο στην Jamie Lee Curtis για την εξαιρετική & ελληνικότατη επιλογή της.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight