Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τον Οκτώβριο 2024 θα βγουν τα απομνημονεύματα του Αλ Πατσίνο

Τον Οκτώβριο 2024 θα βγουν τα απομνημονε...

Το βιβλίο θα έχει τον τίτλο «Sonny Boy» & θα είναι το βιβλίο ζωής του μέγα ηθοποιού, τιμημένου με Όσκαρ, Αλ Πατσίνο

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών και δικαίως. Ο λόγος για τον Αλ Πατσίνο που κέρδισε με καθυστέρηση είναι η αλήθεια, το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου το 1993 για το φιλμ «Άρωμα Γυναίκας» του Μάρτιν Μπρεστ όπου υποδύθηκε έναν τυφλό.

Στην 96η απονομή των Όσκαρ ο 83χρονος σήμερα Πατσίνο λίγο τα «θαλάσσωσε» στον πιο κρίσιμο φάκελο της βραδιάς, του Όσκαρ της καλύτερης ταινίας αλλά εν τέλει το όνομα της ταινίας στην οποία πήγε το μεγάλο Όσκαρ, στο «Οπενχάιμερ» ήταν & το σωστό.

Τώρα« όπως έγινε γνωστό αναμένεται η αυτοβιογραφία του ή για την ακρίβεια τα απομνημονεύματα του που θα έχουν τον τίτλο «Sonny Boy». Θα είναι τo βιβλίο ζωής του μέγα Αλ Πατσίνο και σίγουρα αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του και τους σινεφίλ.

Tα απομνημονεύματα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Αλ Πατσίνο - Al Pacino που καθιερώθηκε & έγινε μεγάλος σταρ με το φιλμ «Ο Νονός» το 1972, του Φράνσις Φορντ Κόπολα, με τίτλο «Sonny Boy» πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

«Έγραψα το "Sonny Boy" για να αποτυπώσω όσα είδα και πέρασα στη ζωή μου. Ήταν μια απίστευτα προσωπική και αποκαλυπτική εμπειρία να σκεφτώ αυτό το ταξίδι, τι μου έδωσε η υποκριτική και ποιους κόσμους μου άνοιξε. Ολόκληρη η ζωή μου ήταν ένα ταξίδι στο φεγγάρι και μέχρι στιγμής είμαι πολύ τυχερός» ανέφερε ο αγαπητός ηθοποιός σε δήλωσή του.

Ο Πατσίνο που δεν τον ήθελε το στούντιο της Παραμάουντ στην αρχή για το ρόλο του Μάικλ Κορλέονε στην ταινία «Ο Νονός», έχει γεννηθεί στις 25 Απριλίου 1940 στο Ανατολικό Χάρλεμ, της Νέας Υόρκης. Σπουδαίος ηθοποιός και μεγάλο εκτόπισμα και ερμηνευτική γκάμα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight