Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κέιτ Μίντλετον, η φωτογραφία στο αυτοκίνητο και η σύγκριση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

φωτό από fb The Prince & Princess of Wales

φωτό από fb The Prince & Princess of Wales

Το περιστατικό με το photoshop της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον πήρε τεράστια διάσταση

Φόβους ότι το σκάνδαλο με την πειραγμένη οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον επηρεάζει αρνητικά την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, εκφράζουν πηγές κοντά στο Παλάτι.

Το περιστατικό με το photoshop της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον πήρε τεράστια διάσταση και ίσως επιβαρύνει την ίδια ψυχολογικά την ώρα που εκφράζονται πολλές εικασίες για την κατάσταση της υγείας της.

Δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι συγκρίσεις με την πεθερά της, την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, χαρακτηρίζοντας και την Κέτι Μίντλετον «θλιμμένη πριγκίπισσα».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν καταπονημένη καθώς καθόταν στο αυτοκίνητο δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ τη Δευτέρα (11.03.2024), κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, προκαλώντας συγκρίσεις στους βασιλικούς κύκλους με φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στο Page Six: «Είναι απαίσιο να βρίσκεσαι κάτω από όλον αυτό τον δημόσιο έλεγχο όταν αναρρώνεις από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Ο μύλος με τις φήμες – ιδίως στα social media – έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά η Κέιτ αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα. Πρέπει, όμως, να την αφήσουμε ήσυχη».

«Ανησυχώ με όλη αυτή την προσοχή που έχει πέσει πάνω στην Κέιτ. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα», υποστήριξε άλλη πηγή.

Πρόσθεσε ότι αυτή η στάση της θύμισε τις φωτογραφίες της Νταϊάνα που έδειχνε αναστατωμένη, καθώς καθόταν δίπλα στον πρώην σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, στο ακορύφωμα της κρίσης του γάμου τους».

Η εικόνα της Κέιτ Μίντλετον θύμισε μία φωτογραφία της Νταϊάνα με τον Κάρολο σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, τον Νοέμβριο του 1992 με την ένταση να είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ένα μήνα μετά το συγκεκριμένο καρέ ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους. 

Ήταν η Κέιτ μέσα στο αυτοκίνητο;
Οι φήμες για το συμβαίνει με την υγεία της 42χρονης Κέιτ από τότε που έκανε το χειρουργείο τον Ιανουάριο αλλά και η άρνηση της βασιλικής οικογένειας να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την φύση της επέμβασης και την ανάρρωση της Κέιτ έχουν δώσει τροφή για διάφορες εικασίες.

Την ίδια, ώρα πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν και τη φωτογραφία στο αυτοκίνητο με τον Γουίλιαμ αλλά και εκείνη με τη μητέρα της λέγοντας ότι ήταν η αδελφή της Πίπα και όχι η ίδια η Κέιτ. 

Όπως σημειώνει ο πρώην ανταποκριτής του BBC Πίτερ Χαντ, «οι πολίτες θα διερωτώνται πλέον εάν θα είναι αξιόπιστοι την επόμενη φορά που δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας» των μελών της βασιλικής οικογένειας, τη στιγμή μάλιστα που ο βασιλιάς Κάρολος ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο.

Παρά, το mea culpa και τη συγγνώμη από την Κέιτ, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν «πάρει φωτιά», με χρήστες των social media να δημοσιεύουν ολόκληρα βίντεο, επιχειρώντας να αποδείξουν ότι η φωτογραφία είναι περισσότερο πειραγμένη, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για την κατάσταση της υγείας της. 

Μάλιστα, πολλοί διατείνονται πως η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον είναι από παλιό εξώφυλλό της στη Vogue.

Πληροφορίες από Page Six

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight