Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά την Αφροδίτη»

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκα...

Δείτε βιντεο

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Μάνο Νιφλή.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και μερικές εβδομάδες πριν υποδεχτούν στον κόσμο το μωρό τους, ο Ολυμπιονίκης μίλησε για την προσωπική ζωή του.

 
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να βιώνει την απόλυτη ευτυχία, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε ρόδινα για τον Πύρρο Δήμα, αφού κάποιες απώλειες τον «σημάδεψαν». Ο πατέρας του, η σύζυγός του, Αναστασία, και η μητέρα του «έφυγαν» από τη ζωή πολύ κοντά, βυθίζοντάς τον στο πένθος.

Σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις του γνώρισε την Αφροδίτη Σκαφίδα και τότε άνοιξε ένα καινούργιο κεφάλαιο. Όπως εξομολογήθηκε, όμως, τα παιδιά του δεν την υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην οικογένειά τους.

Ο Πύρρος Δήμος σε μια εξομολόγηση για την Αφροδίτη Σκαφίδα
«Σίγουρα μίλησα και με τα παιδιά και τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου, δεν είναι όλα ρόδινα, ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε…», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά μου δέχτηκαν την Αφροδίτη με ιδιαίτερη χαρά, είναι, όμως φυσιολογικό και το καταλαβαίνω. Είναι πολύ λογικό. Ήθελα η σύντροφός μου να είναι αποδεχτή από τα παιδιά μου, αλλά τα καταλαβαίνω. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ ήθελα τον χρόνο μου».

«Έχασα τον πατέρα μου το 2017, το 2018 έχασα την Αναστασία και την περίοδο που έχασα τη μητέρα μου γνώρισα την Αφροδίτη. Καμιά φορά λες ότι ο Θεός σου στέλνει τον άνθρωπό σου την καταλληλότερη περίοδο, στέκεται δίπλα σου, σε κάνει χαρούμενο, σε νοιάζεται. Είναι το σύμπαν… Μου είχε πάρει πολλά το σύμπαν εκείνη την περίοδο…», κατέληξε ο Πύρρος Δήμας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports