Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Ανακοινώνεται σήμερα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Ανακοινώνεται σήμερα η νέ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Φώτης Βασιλακόπουλος, συντονιστής-γραμματέας του κόμματος στην Αχαΐα

Τα ονόματα που απαρτίζουν τη νέα νομαρχιακή επιτροπή και προέκυψαν από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.  

«Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά στα τμήματα της Πάτρας αλλά και περιφερειακά. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Ήταν και μία πρωτόγνωρη διαδικασία καθώς πρώτη φορά μπορούσαν να ψηφίσουν όλα τα μέλη, μέχρι τώρα αυτές οι εκλογές γίνονταν με αντιπροσώπους» ανέφερε ο Φώτης Βασιλακόπουλος, συντονιστής-γραμματέας του κόμματος στην Αχαΐα, μιλώντας στο thebest.gr. 

Να σημειώσουμε ότι αν και ο κ. Βασιλακόπουλος ερωτήθηκε για τον αριθμό των μελών που πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν, δεν έδωσε την πληροφορία καθώς είναι απόφαση της εκλογικής επιτροπής να μην κοινοποιηθεί ο αριθμός τους. 

Όπως εξηγεί ο κ. Βασιλακόπουλος, «αυτή τη στιγμή η εκλογική επιτροπή διενεργεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους, τις επικυρώσεις που απαιτούνται προκειμένου μέσα στην ημέρα να ανακοινώσει την νέα νομαρχιακή επιτροπή που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία. Το βέβαιο είναι ότι πλέον μπορούμε να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στο επόμενο βήμα μας, στον επόμενο στόχο μας που είναι οι Ευρωεκλογές».  

Να σημειώσουμε ότι μαζί με τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ  για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας έγινε και η ανάδειξη νέων Συντονιστικών Ο.Μ..

Επιπλέον οι υποψηφιότητες κρατήθηκαν «μυστικές».  «Καθώς πρόκειται για μία εσωτερική διαδικασία του κόμματος δεν κοινοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες.  Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία καθώς η νέα επιτροπή θα δώσει το αποτύπωμα και την εικόνα του κόμματος στο νομό ενώ θα παράγει πολιτική και σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο» είχε αναφέρει στο thebest.gr ο κ. Βασιλακόπουλος. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις