Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Ούτε φέτος έφερε επισκέπτες το Καρναβάλι...

Ούτε φέτος έφερε επισκέπτες το Καρναβάλι των μικρών- Γεμίζουν τα ξενοδοχεία του κέντρου ενόψει τριημέρου, στο 60% τα περιφερειακά

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Πόσο κοστίζει ένα δίκλινο δωμάτιο το τελευταίο τριήμερο στο κέντρο της πόλης;

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Μπορεί το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού η πόλη να κατακλύζεται από ορδές επισκεπτών, δε συνέβη όμως το ίδιο, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών, που η κίνηση σε επίπεδο επισκεπτών ήταν υποτονική.

Μάρτυρες, οι ξενοδόχοι του κέντρου της Πάτρας. Μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος τους, Ηλίας Μεντζελόπουλος, τόνισε: «Δεν είχαμε ιδιαίτερη κίνηση στο διήμερο που πέρασε. Η κίνηση από επισκέπτες για το Καρναβάλι των Μικρών ήταν ελάχιστη».

Που βρίσκονται οι πληρότητες ενόψει της κορύφωσης του καρναβαλιού; «Αυτή τη στιγμή, λίγες ημέρες πριν το τελευταίο τριήμερο, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης φθάνει το 95%, ενώ όσο περνούν οι μέρες και φθάνουν προς την Παρασκευή, είναι σίγουρο ότι θα φθάσουμε στο 100%. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αλλά ως είθισται γεμίζουμε φουλ την τελευταία στιγμή» επισημαίνει ο κ. Μεντζελόπουλος και προσθέτει: «όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, στην παρούσα φάση, τα ξενοδοχεία γύρω από την Πάτρα, έχουν μια πληρότητα γύρω στο 60%, ενώ αναμένεται να αυξηθεί όταν γεμίσουν τα ξενοδοχεία του κέντρου. Είναι ένας γεγονός, που συμβαίνει κάθε χρόνο».

Ένα δίκλινο δωμάτιο, για το τριήμερο

 «Οι τιμές στα δίκλινα κυμαίνονται από 130 ευρώ έως 150 ευρώ, ανάλογα με τα αστέρια του ξενοδοχείου και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους» επισημαίνει ο κ. Μεντζελόπουλος.

Σε ό, τι αφορά, τις εκδρομές από τα τουριστικά γραφεία, προς την Πάτρα, το τελευταία τριήμερο, εξηγεί «δεν έχουμε πολλές εκδρομές για εκείνες τις ημέρες. Δεν βγαίνει στα τουριστικά γραφεία το κόστος. Συνήθως, στις εκδρομές πάνε μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι, που δεν θα προτιμήσουν να έρθουν στο καρναβάλι της πόλης μας». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr