Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Αποκριάτικο τουρνουά πινγκ πονγκ από τον Ίκαρο Καστριτσίου Πάτρας- φωτό

Αποκριάτικο τουρνουά πινγκ πονγκ από τον...

Σχολεία της ευρύτερης περιοχής

 

Μία μέρα πριν την Τσικνοπέμπτη ,  ο Ικαρος Καστριτσίου γιόρτασε  αθλητικά και καρναβαλικά και διοργάνωσε  ανοικτό τουρνουά πιγκ-πογκ με τη συμμετοχή αρχάριων  μαθητών  και μαθητριών  δημοτικών και γυμνασίων αρκετοί από τους οποίους είχαν και καρναβαλική αμφίεση

Ο χώρος όπου έγιναν οι αγώνες, ήταν η  αίθουσα αθλοπαιδιών του Δημοτικού Σχολείου Κ. Καστριτσίου όπου  λειτουργεί ο σύλλογος Πινγκ-πονγκ ΑΕΣ Καστριτσίου,  με  7 τραπέζια, διαπιστευμένους προπονητές και έχει στην τάξη του αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν πανελληνίως στα πρωταθλήματα αθλητών,  κυρίως  ηλικιών έως  14 ετών .

Το τουρνουά είχε κυρίως  συναγωνιστικό χαρακτήρα, για  μαθητές και μαθήτριες  χωρίς  ή με μικρή προπονητική εμπειρία  με  σκοπό οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν το άθλημα και να διασκεδάσουν.

Στο τουρνουά συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά Σχολεία Ακταίου, Δρεπάνου, Κάτω Καστριτσίου, Αγίου Βασιλείου, 29ο, 44ο, 15ο, 49ο, 8ο, 46ο, 43ο και από τα Γυμνάσια  Πρότυπο Πειραματικό και 17ο.

Καθώς είναι το πρώτο αναπτυξιακό τουρνουά στην ιστορία του συλλόγου ο πρόεδρος  Δρ.Φουσέκης Κων/νος καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου  Πατρών, δήλωσε ευχαριστημένος με την συνολική παρουσία των παιδιών και των γονέων που τα συνόδευσαν ιδιαιτέρως αυτών που ήρθαν για πρώτη φορά σε τουρνουά και τους ευχαριστεί πολύ όλους για την συμετοχή τους .

Ιδιαίτερη νότα στο τουρνουά έδωσαν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου  Δρεπάνου  και τους  οποίους συνόδευσε και η Διευθύντρια του σχολείου τους και καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Μισαηλίδη Μαρία .

Το παρόν στην διοργάνωση έδωσαν από την τοπική επιτροπή οι κος Τζόβολος Τάκης ,κος Νίκος Φιλιππακόπουλος ,η γραμματέας κα Μαρία Χατζηφώτη, ο ομοσπονδιακός προπονητής κος Ζήκος Σωτήρης και η τεχνική σύμβουλος Κατερίνα Βασιλογάμβρου. Αμέριστη ήταν και  η βοήθεια του προπονητή του Ϊκαρου Καστριτσίου κου Γιάννη Αιβαλιώτη .

Από την πλευρά του ο Ϊκαρος Καστριτσίου ευχαριστεί για ακόμη μία φορά το διευθυντή  κο Τάσο Σταυρογιαννόπουλο και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου όπου  στεγάζεται  για την άψογη και επικοδομητική συνεργασία τους .

Το επόμενο τουρνουά για μαθητές και μαθήτριε θα γίνει σε ένα μήνα περίπου αυτή τη φορά σε αίθουσα σωματείου της περιοχής εντός κέντρου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports