Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«ΤίΝα ΚαρναΒάλω»: Eνα καινούριο label με μπλουζάκια και αξεσουάρ για το Πατρινό Καρναβάλι

«ΤίΝα ΚαρναΒάλω»: Eνα καινούριο label με...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια έξυπνη ιδέα εύκολης μεταμφίεσης με τη σφραγίδα του atya.gr και της Έλλης Σμυρίλιου

Μια πρωτότυπη σειρά με μπλουζάκια και αξεσουάρ, όπως μπαντάνες και μάσκες, τυπωμένα με χαρούμενα μηνύματα και πολύχρωμες βούλες, λανσάρει το νέο label «ΤίΝα ΚαρναΒάλω» για τα αποκριάτικα μερόνυχτα.

 Με μαύρο φόντο, αυτά τα έξυπνα είδη που αντιπροσωπεύουν ένα επίκαιρο dresscode εύκολης και γρήγορης μεταμφίεσης, μας συστήνουν να καρναβαλιζόμαστε all day.

Φοριούνται από άντρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και ταιριάζουν με τα πάντα, από τζιν και αθλητικά παπούτσια μέχρι σακάκια.

H συλλογή του atya.gr και της Έλλης Σμυρίλιου, μας καλεί να κάνουμε αποκριάτικες εμφανίσεις με ένα ή περισσότερα κομμάτια της, στη δουλειά, στα ψώνια, στη μεσημεριανή, στο πάρτι. Το design είναι της συμπολίτισσας γραφίστριας Εβίτας Γκόλα, μητέρας της Ελλης Σμυρίλιου, που δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην αγορά συνεχίζοντας την εμπορική παράδοση της οικογένειάς της.

Και χαιρόμαστε που με σύγχρονη αντίληψη και χιουμοριστική διάθεση, ακόμα μια φορά το Πατρινό Καρναβάλι πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και μας καλεί για shopping. Tα t-shirts, τα μαντήλια και οι μάσκες «ΤίΝα ΚαρναΒάλω», μπορείτε να τα αποκτήσετε και ως αναμνηστικά και δώρα. Σας έχουμε ενδεικτικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View