Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Την Πέμπτη 14/3 η 4η περιφερειακή, καρναβαλική παρέλαση στις 19.00

Πάτρα: Την Πέμπτη 14/3 η 4η περιφερειακή...

Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη) και τίτλο, «Σε συνάντησα στην Πλαζ... να πληρώνεις για μασάζ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της περιοχής και άλλους φορείς αθλητισμού, διοργανώνει την 4η περιφερειακή παρέλαση, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2023, και ώρα 19.00.

Το σημείο εκκίνησης είναι η πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη). Η 4η περιφερειακή παρέλαση έχει τίτλο, «Σε συνάντησα στην Πλαζ... να πληρώνεις για μασάζ».

Το θέμα καυτηριάζει το ζήτημα της μεθοδευμένης ιδιωτικοποίησης της παραλίας της Πλαζ αλλά και γενικά των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων αναψυχής, με πρόσχημα το «κυνήγι» της ανάπτυξης μέσω της προβολής μιας ψεύτικης ωραιοποιημένης εικόνας με πολυτέλειες. Έτσι, ντυνόμαστε μασέρ «κατάκοποι», «ντίβες» της ηλιοθεραπείας, ντουζιέρες με κερματοδέκτες, coctails με θέα... ανεμογεννήτριες! Φοράμε σωσίβια και μαγιώ. Κρατάμε σημαδούρες στο χέρι, κουβαδάκια και άλλα πιο χλιδάτα της «ανάπτυξης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην παρέλαση θα συμμετάσχει η μπάντα κρουστών «Ritmo Loco» καθώς σε ρόλο έκπληξη θα βρίσκεται η ομάδα τσίρκου των Χ-SALTIBAGOS!

Το πρόγραμμα πιο αναλυτικά περιλαμβάνει:

18.30: Συγκέντρωση συμμετεχόντων και φορέων στην πλατεία Ελλήνων Πεζογράφων (Καζαντζάκη)

19.00: Έναρξη καρναβαλικής παρέλασης μέσω των οδών Καζαντζάκη και Νοταρά, με τη συνοδεία μουσικού άρματος, φωτιζόμενου άρματος και μίας... mega βάρκας!

20.00: Λήξη καρναβαλικής παρέλασης στην πλατεία Ντε Μιράντα (Παναχαϊκής), με δωρεάν λήψεις σε φωτογραφικά περίπτερα και κεράσματα.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής: 16ο, 35ο, 48ο, 49ο και 64ο Δημοτικό, 21ο και 13ο Γυμνάσιου, 9ο Λύκειο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture