Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μέλη των ΚΑΠΗ της Πάτρας παρακολούθησαν καρναβαλικά εργαστήρια στα Παλαιά Σφαγεία

Μέλη των ΚΑΠΗ της Πάτρας παρακολούθησαν ...

Συμμετείχαν την Τετάρτη 14/2 στα δημιουργικά εργαστήρια, μέλη του Γ' ΚΑΠΗ Ζαρουχλείκων, την Τετάρτη 21/2 μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ Αγυιάς & την Τρίτη 5/3/2024 μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Προσφυγικών

Για μια ακόμα χρονιά μέλη από τα 3 ΚΑΠΗ της Πάτρας παρακολούθησαν και συμμετείχαν στα δημιουργικά εργαστήρια κατασκευής καρναβαλικής μάσκας που γίνονται στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στα δημιουργικά εργαστήρια συμμετείχαν μέλη του Γ' ΚΑΠΗ Ζαρουχλείκων, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου του Β΄ ΚΑΠΗ Αγυιάς και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Προσφυγικών.

Είκοσι (20) περίπου μέλη από κάθε ΚΑΠΗ παρακολούθησαν επιμορφωτικό βίντεο για το Πατρινό Καρναβάλι. Ξεναγήθηκαν στους χώρους των Παλαιών Σφαγείων και στις εκθέσεις που φιλοξενούνται (Έκθεση Αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού, Έκθεση κατασκευών πληρωμάτων Κρυμμένου Θησαυρού και Έκθεση με σκίτσα του Ανδρέα Αγγελόπουλου). Κατασκεύασαν μάσκες με την παραδοσιακή τεχνική του χαρτώματος.

Υπεύθυνος των επισκέψεων των ΚΑΠΗ ήταν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ Γιώργος Κολοκυθάς.

Η δράση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, αποτέλεσε συνεργασία της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων με την ΚΕΔΗΠ - Καρναβάλι Πάτρας.

 Κύριος υποστηρικτής: Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture