Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πιλότος καταγράφει το «Cosmic Marvel»: Βίντεο με σπάνιο φαινόμενο κεραυνών

Πιλότος καταγράφει το «Cosmic Marvel»: Β...

Tο «κοσμικό θαύμα» που αναδεικνύει την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης

Ο πιλότος Αλεξάντερ Τόρες απαθανάτισε ένα σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο, το λεγόμενο «Cosmic Marvel», στην κάμερα, συγκεντρώνοντας με το βίντεό του,  10 εκατομμύρια προβολές.

Αυτό το «κοσμικό θαύμα» αναδεικνύει την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης.

Στις 22 Φεβρουαρίου, πετώντας όλη τη νύχτα, ο Τόρες είδε και κινηματογράφησε ένα ασυνήθιστο γεγονός: έναν τεράστιο κεραυνό αεριωθουμένων. Δημοσιεύοντας το βίντεο στο Instagram του, το κλιπ έγινε γρήγορα viral.

 Το βίντεο, που περιγράφεται από τον Τόρες ως «κοσμικό θαύμα», δείχνει μια εντυπωσιακή ροζ και μωβ μπλε ακτίνα που εκτοξεύεται προς τα πάνω από τα σύννεφα, ζωγραφίζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τη σουρεαλιστική ομορφιά του.

 Το φαινόμενο του γιγαντιαίου πίδακα, “gigantic jet”, αποτελεί μια τεράστια ηλεκτρική εκκένωση που εξέρχεται από μια καταιγίδα και συνδέεται με το διάστημα.

 Το φαινόμενο αυτό, το οποίο δεν είναι ορατό από το έδαφος, έχει γίνει αντιληπτό από πιλότους και αστροναύτες κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά δεν καταγράφεται συχνά από κάμερες. Σύμφωνα με τη NASA, αυτά τα φαινόμενα είναι διαφορετικά από τις πιο γνωστές αστραπές από σύννεφο σε έδαφος ή από σύννεφο σε σύννεφο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις