Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Παναχαϊκή δουλειά για τον Ολυμπιακό

Η Παναχαϊκή δουλειά για τον Ολυμπιακό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο

Στην Παναχαϊκή σήμερα πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλαμάτα να κάνουν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα του προπονητή μας Γιάννη Τάτση.

Αύριο, Τρίτη (5/3) η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει το ρεπό της και από την Τετάρτη (6/3) θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο χώρο του Πανεπιστημίου ενόψει του εκτός έδρας και τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δεν συντρέχει καμία ανησυχία για Μπαξεβάνο ενώ με Ολυμπιακό θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Κολοβούρης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισθάνεται πάλι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας που σε ένα ακόμα παιχνίδι, και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, έδωσε δυναμικό, αυτή τη φορά ωσεί «παρών», στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα της πόλης μας, καθώς και στην πλατεία Ντε Μιράντα, και με τα συνθήματα τους έδιναν ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.
Η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, και εκτός γηπέδου, καθώς δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενθαρρύνουν την ομάδα μας, είναι η τρανή απόδειξη ότι η θέση της Παναχαϊκής είναι στη Super League.
Οι φίλαθλοί μας, με τη δύναμη της φωνής τους, είναι αυτοί που ενθαρρύνουν και «οδηγούν» τους ποδοσφαιριστές μας . Όλοι μαζί χέρι - χέρι για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας! Το «ευχαριστούμε τον κόσμο μας» ακούγεται πια ελάχιστο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports