Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

«Άναψε» φωτιές η Χεόρχινα Ροντρίγκεζ για το μέλλον του Ρονάλντο

«Άναψε» φωτιές η Χεόρχινα Ροντρίγκεζ για...

Τι αποκάλυψε η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Η Χεόρχινα Ροντρίγκεζ απέτισε φόρο τιμής στον διάσημο σύντροφό της Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς περπατούσε στην επίδειξη Vetements Womenswear Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι την Παρασκευή.

Η 30χρονη influencer φόρεσε ένα κόκκινο σύνολο που έφερε το νούμερο 7 στο μπροστινό μέρος και το επίθετο του συντρόφου της Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκτός από τις εντυπώσεις που έκλεψε η σύντροφός του και μητέρα των δύο από των πέντε παιδιών του, «έβγαλε» είδηση σε σχέση με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Αποκάλυψη για το μέλλον του Ρονάντο
Στο Παρίσι λόγω υποχρεώσεων με την Αλ Νασρ δεν ταξίδεψε ο Πορτογάλος αλλά η Χεόρχινα στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για εκείνον και το μέλλον του. «Κριστιάνο για έναν ακόμη χρόνο, μετά τελείωσε. Ίσως δύο, δεν ξέρω» είπε η Ροντρίγκεζ και άναψε φωτιές.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την Αλ Νασρ τον Δεκέμβριο του 2022 το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ο 39χρονος θα είναι το καλοκαίρι του 2024 στο Euro με την Εθνική Πορτογαλίας αλλά δεν έχει και τόσες ελπίδες να παίξει στο Μουντιάλ του 2026 στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports