Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα στη Νίκαια: Ο πατέρας μου είχε απειλήσει ότι “θα χυθεί αίμα” - Ξεσπά η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος

Έγκλημα στη Νίκαια: Ο πατέρας μου είχε α...

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις της συζύγου του θύματος και κόρης του 64χρονου δράστη του αιματηρού περιστατικού στη Νίκαια

“Από ποιον μπορώ να ζητήσω ευθύνες;“ αυτή τη φράση επανέλαβε αρκετές φορές μιλώντας στο MEGA η σύζυγος του 39χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο του πεθερού του το πρωί της Παρασκευής (01/03) στη Νίκαια, στο δεύτερο στυγερό έγκλημα που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες, μετά το περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα.

Με τρεμάμενη φωνή και θρηνώντας τον χαμό του 39χρονου συζύγου της, η Αλεξάνδρα Τσουκιά αποκάλυψε πως ο 64χρονος δράστης και πατέρας της είχε κακοποιητική συμπεριφορά και τους είχε απειλήσει ότι “θα χυθεί αίμα“, ενώ μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική, από την οποία όμως πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ημέρες.

Νίκαια: «Μαμά ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά μας»

“Αυτός ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε. Είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, τον είχαν πάει στο Ψυχιατρικό Κέντρο Σταυρούπολης και ενώ είχαμε πάει και δώσαμε καταθέσεις που λέγαμε πόσο κακοποιητικός ήταν, μας πήραν μετά από δύο ημέρες και μας είπαν ότι παίρνει εξιτήριο”, είπε αρχικά η σύζυγος του θύματος.

Εγώ από ποιον μπορώ να ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος;”, είπε στη συνέχεια, σημειώνοντας πως ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του, αφού το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του μία εβδομάδα.

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια πως και εκείνη κινδύνευσε από τους πυροβολισμούς, καθώς ενώ βρισκόταν σε έναν εξωτερικό διάδρομο του σπιτιού, τη χτύπησαν σκάγια στο πόδι. “Αν ήταν ο γιος μου μαζί έξω μαζί με τον μπαμπά του, φανταστείτε τι θα μπορεί να γινόταν επιπλέον. Επειδή κάποιος υπέγραψε ότι αυτός είναι καλά και μπορεί να βγει και να κυκλοφορεί ελεύθερος”, είπε.

“Κανείς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος. Να αποδοθούν ευθύνες”, ζήτησε, κλείνοντας η Αλεξάνδρα Τσουκιά.

Το χρονικό της δολοφονίας
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στη Νίκαια, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μήδειας και Κυζίκου, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Περίπου μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί γειτόνισσα του θύματος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε το έγκλημα. Σύντομα αστυνομική δύναμη και κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρούς δύο άντρες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο πεθερός είχε σκοτώσει τον γαμπρό του και στη συνέχεια είχε αυτοπυροβοληθεί και αυτοκτονήσει.

Ο 64χρονος δράστης κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη με αυτό τον σκοπό, όπως όλα δείχνουν, καθώς χρέωνε στην κόρη του και στον γαμπρό του ότι ίσως είχαν εμπλοκή στον χωρισμό του με τη γυναίκα του, την οποία φιλοξενούσαν στο σπίτι τους και θεωρούσε ότι του την έκρυβαν.

Έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι τους, στην συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας και μόλις κατέβηκε ο 39χρονος γαμπρός του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει για τη δουλειά του, πετάχτηκε μπροστά του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τον εκτέλεσε.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις