Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Η Καινούργιου επικοινώνησε χθες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Δεν είχαν βάλει οριστική τελεία στη σχέση τους"

"Η Καινούργιου επικοινώνησε χθες με...

Η νέα αποκάλυψη για τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη και η πικρία της για τη Μπάρκα

Τα τρυφερά στιγμιότυπα της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις στα social media.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media με τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού σχολίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! του Νίκου Κοκλώνη, που είναι πολύ καλός φίλος της Καινούργιου.

 
Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού" στο ΟΡΕΝ, ο ίδιος τόνισε ότι η Καινούργιου και ο Τσαγκρίδης επικοινώνησαν εκ νέου μετά το βίντεο που διέρρευσε με τις τρυφερές στιγμές του με τη Δανάη Μπάρκα. Μάλιστα, ο Γεωργιάδης τόνισε ότι είχαν χωρίσει και ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάθε φορά κάτι γινόταν και ξαναβρίσκονταν. Και ξεκαθάρισε ότι η σχέση δεν είχε βάλει οριστική τελεία.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε τα παρακάτω:

"Έγινε μια νέα επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο. Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό. Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία.

Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Απλά έγινε ακόμα πιο άβολο".

Τη Δευτέρα, ο Νίκος Γεωργιάδης που είναι καλός φίλος της Καινούργιου αποκάλυψε ότι μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι Μπάρκα και Τσαγκρίδης εθεάθησαν μαζί στην Άννα Βίσση, "ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, που επικοινωνούσε συχνά με την Κατερίνα Καινούργιου, της ζήτησε να βρεθούν. Υπήρξε ένα ραντεβού σε γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και υποτίθεται ότι το κλίμα… δεν ήταν πολύ κακό. Δε μιλάμε για ακριβώς επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις που ήταν κάπως καθησυχαστικές, θα τις πω εγώ. Στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter", είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ, στην εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστό ότι το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Καινούργιου ήταν με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι. Στο ίδιο μαγαζί πήγε και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και όταν η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την παρουσία του, αποχώρησε άρον άρον.

"Δεν ήταν τυχαίο" που πήγε ο Τσαγκρίδης στο μαγαζί που ήταν η Καινούργιου
Την είδηση επιβεβαίωσε μάλιστα και ο Νίκος Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "Είναι το στέκι της, πηγαίνει εκεί σχεδόν κάθε Κυριακή. Ενώ βρισκόταν εκεί η Κατερίνα Καινούργιου, μπήκε στο μαγαζί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Δεν ήταν τυχαίο και μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στον χώρο, εκείνη αποχώρησε. Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Επαγγελματικά είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο, γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά".

"Ο κάθε άνθρωπος έχει φυσικά δικαίωμα να προχωρήσει τη ζωή του, αρκεί να έχει δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις, είτε υπάρχει μια φιλία είτε μια ερωτική σχέση", κατέληξε ο δημοσιογράφος.

 

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight