Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η παράταξη του Κώστα Σβόλη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της- φωτό

Η παράταξη του Κώστα Σβόλη έκοψε την πρω...

Περίσσευμα ευχών

Από ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης του Κώστα Σβόλη:

"Μια μεγάλη «οικογένεια»! Αυτό ακριβώς είναι η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με τη συγκέντρωση των μελών της για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Ρομβία» στα Συχαινά, με το γνωστό κατάστημα να γεμίζει ασφυχτικά με πλήθος μελών της παράταξης. Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν είχε επιλεγεί η συγκεκριμένη συγκέντρωση να γίνει ανοικτή για όλον τον κόσμο και όχι μόνο σε στενό κύκλο!

Το μενού περιελάμβανε ανταλλαγή ευχών, φαγητό, μουσική, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με το κέφι να φτάνει στο ζενίθ και, πλέον, να γίνονται σχέδια και για αντίστοιχη Καρναβαλική μάζωξη στο ίδιο ακριβώς στυλ.

Ο επικεφαλής της παράταξης και της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων Κώστας Σβόλης έστειλε μήνυμα ενότητας στους δημοτικούς και τους διαμερισματικούς συμβούλους, σε όλα τα μέλη και στους συνεργάτες του, μίλησε για την όμορφη προσπάθεια που έκανε η «Πάτρα Ενωμένη» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, εξήρε όσους στήριξαν τον αγώνα, αλλά έκανε αναφορές και σε όσους βρέθηκαν απέναντι και στάθηκε στο νέο ξεκίνημα που επιχειρείται με το ίδιο κέφι, με συγκροτημένο πρόγραμμα, με επιχειρήματα, με γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση και με ομαδικότητα προκειμένου η παράταξη να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός και να γίνει η νέα Δημοτική Αρχή της Πάτρας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» έδωσαν και πολλά νέα πρόσωπα, πέρα από την «παλιά φρουρά», τα οποία θα ενισχύσουν τον αγώνα, προσθέτοντας φρέσκιες δυνάμεις στην προσπάθεια για μια Πάτρα πραγματικά ενωμένη. Η παράταξή μας, άλλωστε, αγκαλιάζει όλους τους πατρινούς και δεν την ενδιαφέρουν ιδεολογικές αφετηρίες και κομματικές ταυτότητες. Η «Πάτρα Ενωμένη» έχει στις τάξεις της ανθρώπους της κοινής λογικής και της διάθεσης για προσφορά, συμπολίτες από όλους τους χώρους και από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Είναι μια ζώσα κι ενεργή παράταξη και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς την αποστολή της. Κανείς δεν περισσεύει, άπαντες είναι απαραίτητοι, έχουν ρόλους και αρμοδιότητες!

Οπως ανέφερε ο Κώστας Σβόλης: «Το πολύ θετικό κλίμα που επικρατεί στην παράταξή μας αποτυπώθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο. Σε έναν μικρό απολογισμό αναφερθήκαμε μεταξύ άλλων και στην πολύ καλή εκλογική πορεία που διανύσαμε το 2023 και που αποτελεί τη βάση ώστε να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή. Συνεχίζουμε και επιμένουμε στη διεύρυνση, στη συναίνεση και στη συνεργασία με στόχο το κοινωνικό όφελος. Άλλωστε όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού δεν έχει ανάγκη τις ιδεοληψίες και τις κομματικές παρωπίδες. Καλή χρονιά σε όλους και τα αγαθά της υγείας και της ειρήνης να κυριαρχούν στις ζωές μας».

Για την ιστορία, τυχεροί της βραδιάς ήταν το ζεύγος Γιώργου Τερζή-Εύας Παπαγεωργίου και η Βικτωρία Παπαπαύλου, που βρήκαν τα φλουριά και κέρδισαν τα δώρα τους (σύστημα Bluetooth για υπολογιστή και δυο κάρτες για τα kartmania), προσφορά της εταιρίας «Δούβρης», την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» φυσικά και στη «Ρομβία», με την υπέροχη φιλοξενία"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις