Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη η Παναχαϊκή, 2-1 στον Διαγόρα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη η Παναχαϊκή, 2-1...

Σκαρφάλωσε στην 9η θέση

Η αναρρίχηση συνεχίζεται για την Παναχαϊκή, η οποία δραπέτευσε με διπλό 2-1 από την έδρα του Διαγόρα και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να χτίσουν βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Πατρινού (20΄) και Καραγιάννη (33΄) μέσα σε 13 λεπτά, με τον Διαγόρα απλώς να μειώνει στο τελικό 2-1 με σκόρερ τον Μανιά στο 73΄. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τον Διαγόρα να περιορίζεται από την πλευρά του στην έκτη θέση με 25 βαθμούς.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας, Μανωλάκης, Ματιέβιτς, Δημητρίου, Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς, Λεσάι, Μανιάς

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Πετράτος, Ζαμόρα, Νάστος, Καραγιάννης, Πατρινός, Ντε Τόμας, Ζέκοφ, Μασούρας

Τηλυκράτης - Athens Kallithea 0-3
Αιγάλεω - Χανιά 0-0
Διαγόρας - Παναχαϊκή 1-2
Γιούχτας - Ηλιούπολη 0-1

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2.
Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports