Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σβόλης: Γιατί μας αποκλείσατε από τη δημόσια διαβούλευση;

Κώστας Σβόλης: Γιατί μας αποκλείσατε από...

Τι καταγγέλει για τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη με ανακοίνωσή της "καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή  για τη μη πρόσκλησή μας στις συνεδριάσεις με φορείς της πόλης που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 23.2.2024 (Κανονιστική Κοινόχρηστων Χώρων) και την Τρίτη 27.2.2024  (Καρναβάλι)".

Όπως αναφέρει, "πέρα από μια απρέπεια προς τους θεσμούς, τους οποίους εκφράζουν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όλες οι δημοτικές παρατάξεις κι εν προκειμένω η αξιωματική αντιπολίτευση, από την πρώτη κιόλας στιγμή έχουμε εκφράσει τη θέλησή μας να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί σε θέματα της πόλης μας κι αντί αυτού εισπράττουμε τον αποκλεισμό από τη δημόσια διαβούλευση.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, οφείλετε να κατανοήσετε ότι όλες οι δυνάμεις του τόπου μας είναι ωφέλιμες για τη επίλυση προβλημάτων. Σας προτρέπουμε να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίον ασκείτε τα καθήκοντά σας, δίνοντας την ευκαιρία να ακουστούν προτάσεις και φωνές, πέρα από παρατάξεις και κομματικές γραμμές, που εν τέλει μπορεί να αποβούν χρήσιμες για τον τόπο μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε, γιατί βοηθώντας εσάς βοηθάμε τους συμπολίτες μας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις