Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Τι μάθαμε για τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Χαλανδρίτσα

Αχαΐα: Τι μάθαμε για τον πρώτο γάμο ομόφ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το ζευγάρι επιλέγει το συγκεκριμένο χωριό για να παντρευτεί αν και κανείς από τους δύο δεν είναι δημότης εκεί

Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού φαίνεται πως θα γίνει στο Δήμο Ερυμάνθου το επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα στο δημαρχείο της Χαλανδρίτσας.

Μάλιστα αν δεν προκύψει κάποιος άλλος τις επόμενες μέρες θα είναι ο πρώτος που θα τελεστεί σε χωριό της Αχαΐας.

Πρόκειται για δύο γυναίκες που δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους σε εφημερίδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr υπήρξε ερώτημα στο Δήμο σχετικά με το αν γίνονται γάμοι κι αν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες για να τελεστούν γάμοι με το δήμο να απαντά πως και γάμοι γίνονται και ελεύθερες ημερομηνίες υπάρχουν. Ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία ούτε έχει γίνει από το ζευγάρι το απαραίτητο αίτημα στις υπηρεσίες του Δήμου.

Το ζευγάρι επιλέγει το συγκεκριμένο χωριό για να παντρευτεί αν και κανείς από τους δύο δεν είναι δημότης εκεί.  Αν και δεν έχει οριστεί η ημέρα για τον γάμο αυτός μπορεί να γίνει μέχρι κι έξι μήνες από τη δημοσίευση της αγγελίας. Το ζευγάρι λοιπόν θα πρέπει να υποβάλλει πλέον τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να προσχωρήσει η διαδικασία.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες και το δημαρχείο της Πάτρας δέχθηκε το πρώτο τηλέφωνο που αφορούσε στο γάμο ομόφυλου ζευγαριού και συγκεκριμένα δύο γυναικών. Μάλιστα το τηλεφώνημα έγινε από τη μητέρα της μίας εκ των δύο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις