Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Στο Κότμπους το δεύτερο διεθνές τεστ για τους πατρινούς Νίκο Ηλιόπουλο και Αθανασία Μεσίρη

Στο Κότμπους το δεύτερο διεθνές τεστ για...

Με τις Εθνικές ομάδες ενόργανης

Δεύτερη διαδοχική συμμετοχή σε παγκόσμιο κύπελλο για επτά Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής, που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση του Κότμπους στη Γερμανία, από τις 22 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα μετά τα φετινά «αποκαλυπτήριά» τους στο Κάιρο.

Όπως ακριβώς και στην Αίγυπτο, την ελληνική ομάδα απαρτίζουν οι Αλκίνοος Γραικός (έδαφος, πλάγιος ίππος), Αντώνης Τανταλίδης (πλάγιος ίππος),Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), Απόστολος Κανέλλος (μονόζυγο) στους άνδρες και οι Αθανασία Μεσίρη (άλμα, έδαφος), Μαγδαληνή Τσιώρη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας) στις γυναίκες.
Στο πλευρό τους θα βρεθούν οι προπονητές Θεόφιλος Λαλεχός, Βασίλης Τσολακίδης, Ηλίας Τσοπάνογλου και οι διεθνείς κριτές Λευτέρης Μπουτάκης, Μαρία Σολομωνίδου.

Οι προκριματικοί της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (22/02) με τα πέντε πρώτα όργανα (ΑΝΔΡΕΣ: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι / ΓΥΝΑΙΚΕΣ: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (23/02) με τα υπόλοιπα (ΑΝΔΡΕΣ: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο / ΓΥΝΑΙΚΕΣ: δοκός ισορροπίας, έδαφος).

Σε δύο σκέλη θα διεξαχθούν, αντίστοιχα, και οι τελικοί των οργάνων, το Σάββατο (24/02) και την Κυριακή (25/02).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports