Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκτός Survivor η Όλγα Πηλιάκη – Η ανακοίνωση «σοκ» από τον Γιώργο Λιανό

Εκτός Survivor η Όλγα Πηλιάκη – Η ανακοί...

Τι συνέβη και η Όλγα Πηλιάκη δεν επέστρεψε ποτέ στο Survivor;

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έμελλε να κάνει ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός το βράδυ της Τετάρτης λίγο πριν την αναμέτρηση αποχώρησης ανάμεσα σε τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη της μπλε ομάδας.

Μια ανακοίνωση καθ’ όλα απρόσμενη τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στο χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor 2024».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight