Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει μνεία στο φιλμ της “This Is Me...Now: A Love Story”, σε Στρέιζαντ και Ρέντφορντ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει μνεία στο φιλμ τη...
Μαρτάτος Tάκης

Έχει μία σκηνή όπου η ηρωίδα της βλέπει την ταινία "Τα Καλύτερα μας χρόνια", κλαίει και σιγοψιθυρίζει τους διαλόγους των δύο ηθοποιών

Η σούπερ σταρ της ποπ και του κινηματογράφου Τζένιφερ Λόπεζ παίζει στο “This Is Me...Now”, ένα φιλμ που συνοδεύει το νέο της άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο.

Το ενδιαφέρον στοιχείο όπως διαβάσαμε στο ca.finance.yahoo.com, είναι ότι η Λόπεζ παρουσιάζει στην ταινία μία φανταστική βερσιόν της ίδιας που ταλανίζεται από κακές σχέσεις και ερωτικές αποτυχίες, ωστόσο στο τέλος δικαιώνεται βρίσκοντας την αληθινή αγάπη.

Μάλιστα για τις ανάγκες του “This Is Me...Now: A Love Story”, η 54χρονη Jennifer Lopez έκανε μνεία και στο θρυλικό ρομαντικό φιλμ με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, το «The Way we were».

Η ηρωίδα της στην ταινία “This Is Me...Now: A Love Story” σε μία σκηνή παρακολουθεί την κλασική αυτή ταινία του 1973 ενώ νιώθει ραγισμένη την καρδιά της. Πιο συγκεκριμένα η ηρωίδα που φέρνει στην Lopez παρακολουθεί κλαίγοντας το παλιό, αγαπημένο φιλμ ενώ έχει αποστηθίσει και τους διαλόγους των ηθοποιών Robert Redford και Barbra Streisand.

Η Lopez επέλεξε τη συγκεκριμένη αναφορά καθώς θεωρεί πως έχει σχέση και με τον μεγάλο έρωτα της με τον νυν σύζυγο της, τον γοητευτικό ηθοποιό Ben Affleck.

"Είναι μία από τις αγαπημένες ταινίες και των δυο μας", ομολόγησε στο Entertainment Weekly. "Την είχαμε δει πριν από 20 χρόνια και την ξαναείδαμε αγκαλιά όταν ξανασμίξαμε την τελευταία φορά", είπε η Τζένιφερ Λόπεζ. Επίσης η υπέροχη αυτή ταινία που έχει τον ελληνικό τίτλο “Τα Καλύτερα μας χρόνια” ήταν και η αγαπημένη ταινία της μητέρας της Λόπεζ ενώ και η ίδια δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της Στρέιζαντ.

Με τον Ρέντφορντ η Λόπεζ είχε την τιμή να συνεργαστεί το 2003 στο κοινωνικό φιλμ "Αγεφύρωτες σχέσεις - An Unfinished life" σε σκηνοθεσία του Λάσε Χάλστρομ που στις αίθουσες είχε βγει το φθινόπωρο του 2005.

"Είναι μία ταινία, το The Way we were που σημαίνει πολλά για μένα, είναι special", τόνισε η Lopez, η οποία προσθέτει πως είναι λάτρης και των μιούζικαλ.

*Να προσθέσουμε πως στο «This Is Me...Now: A Love Story” η Τζένιφερ Λόπεζ δεν κάνει αναφορά μόνο στο “The Way We Were” του Σίντνει Πόλακ αλλά και σε ακόμα μία κλασική Χολιγουντιανή ταινία το “Singin' In the Rain – Τραγουδώντας στη βροχή» με τον Τζιν Κέλι του 1952. Η Λόπεζ εμφανίζεται με μία ομπρέλα να χορεύει στους δρόμους της New York City.

*Το «This Is Me...Now: A Love Story” παίζεται σε streaming αποκλειστικά στο Prime Video.

Με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στις "Αγεφ...

Με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στις "Αγεφύρωτες Σχέσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight