Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φεύγουν με πούλμαν για Αθήνα οι αγρότες της Αχαΐας – Πού δίνουν ραντεβού, πότε αναχωρούν

Φεύγουν με πούλμαν για Αθήνα οι αγρότες ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Ζητούμενο των αγροτών της περιοχής, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή

Σε αναβρασμό βρίσκονται και οι αγρότες της Αχαΐας, ενόψει του συλλαλητηρίου της Τρίτης στο Σύνταγμα.

Όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι του νόμου, βρίσκονται σε φάση διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών, με ζητούμενο την μεγαλύτερη συμμετοχή, προκειμένου να ξεκινήσουν αύριο το πρωί κομβόι προς την πρωτεύουσα.

Ο σύλλογος της Αιγιάλειας «Μπακόπουλος Ντρίνιας», μέχρι στιγμής έχει ναυλώσει τρία πούλμαν και όπως είπε στο thebest.gr ο πρόεδρός του «γίνεται προσπάθεια και για ακόμα ένα». Οι Αιγιαλείς θα συγκεντρωθούν στις 12.30 το μεσημέρι στο μπλόκο του Σελινούντα, όπου και θα ξεκινήσουν με πρώτη «στάση» τα Μέγαρα που θα ενωθούν με αγρότες από μπλόκα της Πελοποννήσου και της υπόλοιπης Δυτικής Ελλάδας. Δεύτερη «στάση» στις 4 το απόγευμα στην προσυγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας και αμέσως μετά στις 6.30 στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο.

Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και οι αγρότες της Ωλενίας μαζί με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών της Αχαΐας. Σύμφωνα με το πρόεδρό τους Αλέκο Θανόπουλο, ένα πούλμαν έχει ήδη γεμίσει και αισιοδοξεί ότι μέχρι απόψε θα υπάρξει και δεύτερο. Το ραντεβού εκκίνησης προς το Σύνταγμα, έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι, στην οδό Ακτή Δυμαίων, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.

Παρών, φυσικά στο συλλαλητήριο και ο σύλλογος της Δυτικής Αχαΐας. Όπως είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος Γιώργος Βεσκούκης, γίνεται προσπάθεια να αναχωρήσει από την Κάτω Αχαΐα, ένα πούλμαν και αν αυτό δεν γίνει μέχρι απόψε εφικτό, όσοι αγρότες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα μεταφερθούν στην Αθήνα με τα ιδιωτικά τους οχήματα. Το ραντεβού τους, είναι για τις 12 το μεσημέρι, στο σημείο του καθημερινού τους μπλόκου, στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας και στην συνέχεια θα ενωθούν με τους υπολοίπους στα Μέγαρα, από ‘κει στην Ομόνοια και τέλος στο Σύνταγμα.

Συντονισμένες κινήσεις και στο σύλλογο Ερυμάνθου για να μετακινηθούν όσοι περισσότεροι αγρότες γίνεται προς την Αθήνα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός και οι λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις