Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενημέρωση Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών για τη νέα μαρίνα

Ενημέρωση Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λι...

Συνάντηση με τον Δ/ντα Συμβούλου του ΟΛΠΑ κ. Αναστασόπουλο

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Δ/ντα Συμβούλου του ΟΛΠΑ κ. Αναστασόπουλου, συναντήθηκαν σήμερα 09.02.24 τα μέλη ΔΣ του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών για την ενημέρωση σχετικά με το έργο του νέου τουριστικού λιμένα (μαρίνα) μεγάλων σκαφών αναψυχής.

Μετά την ενημέρωση, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ενώ ετέθησαν στον Διευθύνοντα ερωτήσεις, οι παρατηρήσεις μας καθώς και επιπλέον προτάσεις σχετικά με το συγκεκριμένο έργο και τη γενικότερη λειτουργία του λιμένα μας. Επίσης, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός επιπλέον συναντήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πάτρα: Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ «ξεφυλλίζει» στο thebest το σχέδιο για τη μαρίνα- Πώς θα είναι και τι τεχνολογίες θα διαθέτει- Τι λέει για τις διαφωνίες

"Με το βλέμμα στις προοπτικές εξέλιξης, ο ΣΝΠΛΠ, μέσω της καλής επικοινωνίας και της αγαστής συνεργασίας με τους σχετικούς φορείς, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης και ανάπτυξης του λιμένα μας και της τοπικής οικονομίας.

Μην ξεχνούμε άλλωστε πως οι Ναυτικοί Πράκτορες -εκ φύσεως επαγγέλματός- είναι αυτοί που προσελκύουν νέους πελάτες για το λιμάνι μας και ως εκ τούτου αποφέρουν σημαντικότατα έσοδα, θέσεις εργασίας και πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις