Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα ανθοπωλεία για τον Άγιο Βαλεντίνο- Οι παραγγελίες, τα παντοτινά τριαντάφυλλα και οι έρωτες από απόσταση!

Πάτρα: Στα ανθοπωλεία για τον Άγιο Βαλεν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Φυσικά αρκουδάκια και μπαλόνια συμπληρώνουν τη λίστα του ερωτευμένου!

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τη γιορτή των ερωτευμένων και τα ανθοπωλεία δέχονται παραγγελίες από όσους θέλουν να προσφέρουν λουλούδια στο «ταίρι» τους αυτή τη… διαφορετική για πολλούς ημέρα!

Το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι η σταθερή αξία και η πρώτη επιλογή ενώ το δικό του κοινό έχει αποκτήσει και το τριαντάφυλλο “forever” ή αλλιώς το «παντοτινό τριαντάφυλλο που ενώ είναι φυσικό έχει υποστεί ειδική επεξεργασία που του επιτρέπει να «ζήσει» για χρόνια. Φυσικά αρκουδάκια και μπαλόνια συμπληρώνουν τη λίστα του ερωτευμένου!

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Νίκος Ανδρικόπουλος, του ανθοπωλείου Anthokipos nikolas flowers design, πρόεδρος των ανθοπωλών Πάτρας, «υπάρχει ήδη κίνηση ακόμα και με ηλεκτρονικές παραγγελίες και από κοντά. Από την Κυριακή θα αρχίσει να κορυφώνεται η κίνηση με τους περισσότερους να επιλέγουν να εξασφαλίσουν τα λουλούδια που θα προσφέρουν μέσω του διαδικτύου. Τα τελευταία τρία- τέσσερα χρόνια είναι το πιο συνηθισμένο». Παραγγελίες γίνονται από ενδιαφερόμενους εκτός Πατρών που έχουν την ατυχία να μην περάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνοι λόγω απόστασης.

 

«Οι περισσότεροι ζητούν να σταλούν τα λουλούδια απευθείας σε κάποια διεύθυνση. Δεχόμαστε παραγγελίες από μακριά, μπορεί κάποιος να παραγγείλει λουλούδια για τον έρωτα του που βρίσκεται στην Πάτρα. Δεν πρόκειται μόνο για φοιτητές, υπάρχει και κόσμος για παράδειγμα που εργάζεται εκτός πόλης για εκείνη την ημέρα» λέει ο κ. Ανδρικόπουλος.

Το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι η επιλογή που κυριαρχεί πάντα ενώ πλέον υπάρχει και το τριαντάφυλλο «forever» το οποίο μένει για χρόνια. Είναι φυσικό τριαντάφυλλό που έχει υποστεί επεξεργασία και δε χρειάζεται να είναι μέσα σε νερό, διατηρείται έτσι τουλάχιστον για πέντε χρόνια αλλά χάνει το χρώμα του μετά από κάποιο διάστημα. Η διαδικασία επεξεργασίας γίνεται μόνο στο εξωτερικό.  Είναι το επεξεργασμένο τριαντάφυλλό από το οποίο φτιάχνονται και αρκουδάκια. Τα λουλούδια τα συνοδεύει συνήθως ένα αρκουδάκι ή ένα κόκκινο μπαλόνι. 

Και μπορεί οι τιμές να είναι η δύσκολη πλευρά της υπόθεσης, ωστόσο όσοι αγαπάνε δεν υπολογίζουν τα χρήματα εκείνη την ημέρα και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν κάτι παραπάνω!

«Προσπαθούμε το κόστος να κινείται στα ίδια επίπεδα, να μην αυξηθεί. Στο τριαντάφυλλο υπάρχουν διάφορες κατηγορίες. Υπάρχει η α κατηγορία που είναι τριαντάφυλλο 70 πόντων και κοστίζει 4 ευρώ. Ακολουθούν η β και η γ κατηγορία που είναι 50 και 30 πόντους αντίστοιχα και οι τιμές αλλάζουν, είναι πιο χαμηλές. Θα έλεγα ότι παρά το κόστος οι ενδιαφερόμενοι δε σκέφτονται την ποσότητα. Μέλημα των ανθοπωλείων είναι να δίνουν ποιοτικά λουλούδια, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στην ποιότητα αλλά και τις τιμές και να κάνουμε για τον κόσμο ό, τι καλύτερο μπορούμε» καταλήγει ο κ. Ανδρικόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις