Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρεκόρ Γκίνες: Αναγνώρισαν το λάθος τους για το «όχι» στον Γάλλο που έφτιαξε τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα

Ρεκόρ Γκίνες: Αναγνώρισαν το λάθος τους ...

Τι δήλωσε εκπρόσωπος των Ρεκόρ Γκίνες

Σε στροφή 180 μοιρών προχώρησαν οι υπεύθυνοι των Ρεκόρ Γκίνες όσον αφορά την προσπάθεια του Richard Plaud από τη Γαλλία να φτιάξει τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του γραφειοκρατικού λόγου για τον οποίο απέρριψαν την προσπάθειά του, αναγνώρισαν ότι ήταν υπερβολικοί και έδωσαν το ρεκόρ στον 47χρονο Γάλλου.

«Θεωρούμε πολύ σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σχολαστικοί όταν εξετάζουμε τις αποδείξεις γιατί η διαδικασία αυτή είναι η απόδειξη της ισότητας απέναντι σε όσους επιχειρούν ένα Ρεκόρ Γκίνες παντού στον κόσμο. Ωστόσο αφού ενημερωθήκαμε περισσότερο για τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή σπίρτων και μετά από επανεξέταση των παρόμοιων ρεκόρ που έχουμε αναγνωρίσει, φαίνεται ότι ήμασταν υπερβολικοί στην εφαρμογή των κανόνων σε αυτή την περίπτωση» δήλωσε στο Sky News εκπρόσωπος των Ρεκόρ Γκίνες.

«Επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε το Ρεκόρ Γκίνες στον Richard και επίσης διορθώσαμε ορισμένες αντιφάσεις στους κανόνες μας και πλέον επιτρέπεται τα σπίρτα να κόβονται και να σχηματίζονται όπως κρίνουν οι μοντελιστές» πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

«Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε τις τελευταίες 24 ώρες οι οποίες θα έπρεπε να είναι στιγμές γιορτής για τον Richard. Ελπίζουμε ότι θα αποδεχθεί τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων μας στα Ρεκόρ Γκίνες για την πραγματικά εντυπωσιακή κατασκευή του και το νέο ρεκόρ που αναγνωρίστηκε» κατέληξε ο εκπρόσωπος των Ρεκόρ Γκίνες.

Τι προηγήθηκε

Του mea culpa από τα Ρεκόρ Γκίνες προηγήθηκε η οργή του Richard Plaud από τη Γαλλία μετά την απόφαση της επιτροπής να μην του αναγνωρίσει ως Ρεκόρ Γκίνες την κατασκευή ενός ύψους 7,19 μέτρων Πύργου του Άιφελ από σπίρτα με το επιχείρημα ότι αυτά που χρησιμοποίησε δεν ήταν διαθέσιμα στο εμπόριο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις