Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Αλλάξτε τη ζωή σας διαμορφώνοντας τον ιδανικό χώρο υπνοδωματίου

Αλλάξτε τη ζωή σας διαμορφώνοντας τον ιδ...

Στο κατάστημα "ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ" σας περιμένουν για να σας προτείνουν και να σχεδιάσουν μαζί σας εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός μας χώρος χαλάρωσης και ανανέωσης. Το ιδανικό θα ήταν ο χώρος της κρεβατοκάμαρας στο τέλος της ημέρας να μας αφήνει το αίσθημα της ξεκούρασης. Επίσης, είναι σημαντικό, η επιλογή του στυλ και των υλικών να έχει κάτι από την προσωπικότητα μας.

Οι χρωματικές παλέτες που μπορούμε να επιλέξουμε για τον χώρο του υπνοδωματίου ποικίλουν, ξεκινώντας από το φωτεινό, ουδέτερο και minimal λευκό, μέχρι το αναζωογονητικό πράσινο που φέρνει την ομορφιά της φύσης μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, μια βελούδινη μπλε απόχρωση, λίγο πιο σκούρο από την λουλακί απόχρωση του 2023… για ένα πολυτελές και παράλληλα δραματικό αποτέλεσμα ανήκει στις ιδιαίτερες επιλογές, ενώ το Peach Fuzz που αποτελεί το χρώμα της χρονιάς για το 2024 και είναι μια απαλή πορτοκαλί απόχρωση, επιλέχθηκε «για να εκφράσει την ανάγκη για σύνδεση μέσα στην κοινότητα και ζεστασιά σε αβέβαιους καιρούς».

Όλα αυτά αποδεικνύουν την αναγκαιότητα της επαφής της "ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ" ως εταιρία με τον πελάτη που την εμπιστεύεται για να αφουγκραστούν συναισθηματικά την ανάγκη του να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να νιώσει την απόλυτη πολυτέλεια στον προσωπικό του χώρο, το υπνοδωμάτιό του.

Στην ανακαινισμένη έκθεση της επιχείρησης "ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ", στην ακτή Δημαίων 80 στην Πάτρα, μπορείτε να βρείτε μεγάλη συλλογή από υπέροχα σετ κρεβατοκάμαρας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά υφάσματα, ιδιαίτερες ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά,  κουρτίνες, φωτιστικά και διακοσμητικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους. Ακόμα, θα βρείτε ποιοτικά στρώματα και μαξιλάρια από τα καλύτερα υλικά της φύσης, επώνυμα παπλώματα και σεντόνια από 100% φυσικά υλικά.

Με τη σωστή διακόσμηση και την κατάλληλη επιλογή αξεσουάρ, μπορείτε με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών του καταστήματος να δημιουργήσετε έναν χώρο για εσάς που θα είναι ευχάριστος για την όραση, αναζωογονητικός για την ψυχή και κατάλληλος για έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο.

Αλλάξτε τη ζωή σας διαμορφώνοντας τον ιδανικό χώρο υπνοδωματίου!

Στο κατάστημα "ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ" σας περιμένουν για να σας προτείνουν και να σχεδιάσουν μαζί σας εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις δικές σας ανάγκες! 

Showroom: Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα

geohome.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View