Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε ο Νάσος

Τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε ο Νάσος

Ήταν απόγευμα Κυριακής

Τρία χρόνια κλείνουν σήμερα από το θάνατο του ιδρυτή του thebest.gr και του The Best Magazine, Νάσου Νασόπουλου.

Ο Νάσος έφυγε από τη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου του 2021, απόγευμα Κυριακής, σε ηλικία μόλις 57 ετών, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην Πάτρα, στην οικογένειά του, στη δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και στην οικογένεια του thebest.gr που έχασε την «ψυχή» της.

Γεννημένος μαχητής, με μια θαυμαστή οξυδέρκεια, με απίστευτη ικανότητα σύνθεσης ιδεών και ανθρώπων, αλλά και με μοναδική άνεση στο να εμπνέει και να καθοδηγεί, συνδυάζοντας την δουλειά και την αποτελεσματικότητα με την αγάπη και το χιούμορ, ο Νάσος άφησε φεύγοντας ένα μεγάλο κενό, στο χώρο της δημοσιογραφίας, των διεκδικήσεων και των διοργανώσεων, της παρεμβατικής αρθρογραφίας, της πολιτικής επικοινωνίας, αλλά και ένα μεγάλο κενό στις παρέες που δεν έπαψαν στιγμή να τον μνημονεύουν, με κάποιους να …ηττώνται από τα παιχνίδια του μυαλού και να νομίζουν ότι τον βλέπουν ακόμη και σήμερα να χαμογελάει, έτοιμος για την επόμενη ατάκα.

Ο Νάσος λείπει. Και λείπει πολύ και σε πολλούς.

Σε εμάς στο thebest.gr λείπει η πνοή και η ένταση που έδινε στα πάντα με την πρωτοποριακή και καινοτόμο «ματιά» του στα πράγματα.

Λείπει ο ενθουσιασμός του στις νίκες και η απίστευτη στήριξή του στις ήττες. 

Λείπουν τα αστεία του, η επιβράβευσή του, η ιδέα που πέταγε στο τραπέζι και άλλαζε άρδην όλους τους σχεδιασμούς. Ακόμη και τα… μαλώματά του μας λείπουν.

Και εκείνη η δύναμη, το πάθος με το οποίο πάλεψε ακόμη και  με την ασθένειά του χωρίς να τον εγκαταλείπει το θάρρος και η διάθεση της προσφοράς σε κάθε άνθρωπο που βιώνει ανάλογες δύσκολες στιγμές. 

Ακομπλεξάριστος, ενθουσιώδης, διεισδυτικός, αναθεωρητικός, μυαλό ταχύ και εφευρετικό, με μια ασύλληπτη πειθώ, με ένα μοναδικό ένστικτο, με μια σκέψη που πάταγε πάνω στις γραμμές ή και τις έσβηνε όταν τις θεωρούσε περιττές, ο Νάσος, λείπει ως καθοδηγητής, ως εμψυχωτής, ως φίλος.

Είναι όμως εδώ «ο τρόπος του Νάσου». Η δική του «αύρα» και εμπειρία, το δικό του ύφος και ήθος που αποτελεί για μας οδηγό για το σήμερα και το αύριο.

Γιατί η δουλειά δίπλα στο Νάσο, ήταν πάνω από όλα εμπειρία. Μια συναρπαστική, εμπειρία γεμάτη δύναμη, αλήθεια, ανατροπές, έμπνευση, γνώση, πίστη, θάρρος, τόλμη, ενθουσιασμό και ρίσκο. Μια περιπέτεια με αδρεναλίνη, οραματισμό  και ανθρωπιά.

Γιατί ο Νάσος ήταν ξεχωριστός επειδή ήταν ανθρώπινος και ήταν ανθρώπινος επειδή ήξερε να σε κάνει και σένα να νιώθεις ξεχωριστός. Ήταν χαρισματικός ο Νάσος. Στην ομιλία του, στη σκέψη του, στα οράματά του. Ένας άνθρωπος φωτεινός που "'σάρωνε" τους χώρους άμα τη εμφανίσει του.

Η ομάδα του thebest.gr συνεχίζει το ταξίδι έχοντας πάντα τον Νάσο κατά… νου. Και πλέον εκεί, στον νου, γίνονται μαζί του τα νέα μεγάλα ταξίδια τρία χρόνια μετά...

Γιατί τι σημασία έχει τελικά ο χρόνος, για τους ανθρώπους που αγαπήθηκαν;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις