Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το 11ο Δημ. Σχολείο συμμετείχε στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών του Πανεπιστημίου Πατρών-ΦΩΤΟ

Το 11ο Δημ. Σχολείο συμμετείχε στον εορτ...

Η εκδήλωση φέτος ήταν αφιερωμένη στον πατρινό πολιτικό Παναγιώτη Κανελλόπουλο

Το 11ο Δημ. Σχολείο συμμετείχε στον ετήσιο εορτασμό των Τριών Ιεραρχών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:  Το  11ο Δημ. Σχολείο Πάτρας « Παναγιώτης Κανελλόπουλος», πολύ τιμητικά συμμετείχε στον ετήσιο Εορτασμό για τους Τρείς Ιεράρχες του Πανεπιστημίου Πατρών τις 30/1/2024 με διοργανωτή τον Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα και στην επίσημη Αίθουσα Τελετών  "Οδυσσέας Ελύτης". Η εκδήλωση φέτος ήταν αφιερωμένη στον πατρινό πολιτικό Παναγιώτη Κανελλόπουλο που το όνομά του βρίσκεται στην ονομασία του Σχολείου. Απονεμήθηκαν από τον κ. Πρύτανη έπαινοι και βραβεύσεις  σε καθηγητές του Παν/μίου και φοιτητές ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση, ενώ για τη ζωή και το έργο του Πολιτικού μίλησε ο δικηγόρος κ. Μούλιας.

Η Χορωδία των μαθητών του 11ου Δημοτικού, με την επιμέλεια της Μουσικού κ. Αικατερίνης Γαλανού,  συμμετείχε με τραγούδια και απαγγελία ποιημάτων και κειμένων  για τους Τρεις Ιεράρχες, παρουσία  της Διευθύντριας του Σχολείου κ. Μαρίας  Μαρκέτου του Υποδιευθυντή κ. Σταύρου Μυλωνά, των εκπ/κών Μ. Γαρουφαλή, Β. Φραγκούλια  αφήνοντας  άριστες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους.

 Οι διοργανωτές της Εκδήλωσης του Πανεπιστημίου προσέφεραν στα παιδιά της Χορωδίας αναμνηστικά δώρα για να θυμούνται την επιτυχημένη συμμετοχή τους και την όμορφη αυτή συνεργασία Δημοτικού Σχολείου με το Πανεπιστήμιο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις