Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Αναπάντεχη εξέλιξη, ο Λαμάι «χάρισε» τη παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε

Survivor 2024: Αναπάντεχη εξέλιξη, ο Λαμ...

Το… γύρισμα της μπιφτέκας, το ξέσπασμα του Σταμάτη, ο καυγάς Σάββα-Σωτήρη και η μάχη για τα αυγά και την παραμονή

Σε έναν απίστευτο τελικό παραμονής ο Σωτήρης Λαμάι αποφάσισε να κάνει... δώρο την παραμονή στον τραυματία Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον αντίπαλό του στη μονομαχία του Survivor να ξεσπάσει σε κλάματα για την κίνηση του συμπαίκτη του στους Μαχητές.

Έτσι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2024 ήταν ο Σωτήρης Λαμάι. Αντίθετα οι συνυποψήφιοι του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός παρέμειναν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για 4η εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/1) οι τέσσερις του τάκου σχολίασαν τις υποψηφιότητές τους, με τους Μαχητές να εκφράζουν την έκπληξή τους που είδαν τους Διάσημους να ψηφίζουν τον Αλέξη Παππά, αλλά και με το... γύρισμα της μπιφτέκας με τις ψήφους στους τραυματίες της ομάδας τους.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως δεν υστερεί τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συμβίωσης και πιστεύει ότι τον ψήφισαν, επειδή είναι προκατειλημμένοι μαζί του.

«Πιστεύω ότι η Μαρία κι ο Νίκος σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα στο μέλλον, αν κι εφόσον είμαι εδώ, θα συνεχίσουν να ψηφίζουν εμένα, όπως έκαναν από την πρώτη εβδομάδα, για κάποιον λόγο».

Στη συνέχεια, ο παίκτης πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχουν δει δείγματα που υστερώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ή την καλύβα ή αν έχουν μια προκατάληψη σε σχέση με το όνομα Αλέξης Παππάς, αλλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και να δουν με διαφορετικό μάτι τι σημαίνει Survivor».

Το άλλο θέμα που απασχόλησε ήταν το κρύο που αντιμετώπισαν το βράδυ και η πείνα που έχει κάνει την εμφάνισή της περισσότερο στους Μαχητές, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν κατακτήσει κανένα έπαθλο φαγητού.

Πάντως και οι Διάσημοι πεινάνε με τον Σάββα Γκέντσογλου να δηλώνει πως έχει «μείνει μόνο κόκκαλα».

«Από 20 χρονών οι προπονητές μου προσπαθούν να με κάνουν να αδυνατίσω και στο Survivor μείνει μόνο κόκκαλα, ό,τι καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολα, πέρα από το φαγητό, είχαμε ένα πολύ άσχημο βράδυ. Εχθές δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Αυτό το έπαθλο πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε γιατί θα είναι μια τρομερή ένεση ενέργειας. Θα πάρουμε τα πάνω μας, γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και συγκεκριμένα οι Rob James Seymour, Σωτήρης Λαμάι, Σταμάτης Ταλαδιανός από την μπλε ομάδα και Αλέξης Παππάς από την κόκκινη ομάδα συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό προκειμένου να μπουν και πάλι στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν τον αγώνα οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Σάββας Γκέντσογλου έδειξε ανοιχτά την ενόχλησή του με τον Λαμάι λόγω του τραυματισμού του τις τελευταίες ημέρες και την προκλητική του στάση.

«Είμαι περίεργος να δω γιατί τον Σωτήρη τον έχουμε δει ελάχιστα και έχει προκαλέσει τον Αλέξη σε μονομαχία», είπε ο Γκέντσογλου προκαλώντας την αντίδραση του Λαμάι.

«Έχω μάθει στα 39 μου τουλάχιστον τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω και να προσέχω τι λέω. Αν περίμενα να κάνω την κότα και τον άνανδρο, δεν με τιμάει. Δόξα το Θεό ο κόσμος ξέρει τι είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου. Ο Λαμάι δεν έχει αυτή την εικόνα έξω, θα δώσω την ψυχή μου για να μείνω. Τον Σάββα τον έχω σε εκτίμηση. Το ότι επηρεάζεται από διάφορα παπαγαλάκια δεν τον τιμάει. Αν ήμουν καλά, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Ξέρει τι εννοώ όταν είμαι τραυματισμένος. Δεν ήρθα ούτε να λουφάρω ούτε τίποτα. Να σκεφτόμαστε λίγο πιο βαθιά!», απάντησε ο παίκτης των Μαχητών.

Έχοντας τα καλύτερα στατιστικά μέχρι αυτή τη στιγμή στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που επέλεξε τον τελικό στόχο της μονομαχίας που ήταν ο μπασκετικός. Αντίπαλός του ο τελευταίος σε επιδόσεις Σωτήρης Λαμάι, τον οποίο ο ηθοποιός κατάφερε να νικήσει άνετα με 4-0.

Στον άλλο αγώνα νικητής βγήκε με 4-2 ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ

Έτσι στην τελική μονομαχία βρέθηκαν ο Σωτήρης Λαμάι με τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Η κούραση και οι πρόσφατοι τραυματισμοί τους έκαναν πιο δύσκολο το έργο των δύο Μαχητών, οι οποίοι τα έδωσαν όλα μέχρι το 3-3.

Ωστόσο στον πόντο που θα καθόριζε και την παραμονή ο Σωτήρης Λαμάι κατέβασε ταχύτητά και επέτρεψε στον Σταμάτη να πάρει τη νίκη με 4-3 .

Η κίνηση του Λαμάι συγκίνησε τους πάντες και κυρίως τον Σταμάτη ο οποίος δεν σταμάτησε να κλαίει.

Έτσι δύο εβδομάδες μετά την είσοδό του στο Survivor 2024 ο Σωτήρης Λαμάι πήρε τον δρόμο της επιστροφής

«Αξίζει πολύ περισσότερο από εμένα να μείνει, το έχει ανάγκη», είπε ο Λαμάι για τον Ταλαδιανό. «Θέλω να είναι περήφανος ο γιος μου, πάνω απ' όλα η ανθρωπιά», τόνισε πριν πάρει τη δάδα του για να επιστρέψει στον γιο του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight