Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 1/2/2024 και στην Πάτρα το ψυχολογικό θρίλερ "Ύποπτος"

Από την Πέμπτη 1/2/2024 και στην Πάτρα τ...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Philip Barantini θα προβληθεί στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Σε διανομή της Σπέντζος κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 η ταινία με τίτλο «Accused – Ύποπτος». Πρόκειται για τη νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη της Βρετανικής ταινίας του 2021,«Σημείο Βρασμού - Boiling Point», Φιλίπ Μπαραντίνι.

Αφού βρίσκεται να κατηγορείται λανθασμένα ως ύποπτος βομβιστής, σε μια κοινωνία με εμμονή για εκδίκηση, ένας νεαρός άνδρας πρέπει να επιβιώσει τη νύχτα καθώς το διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών φτάνει στην εξώπορτά του, σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ.

Διάρκεια: 87 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Philip Barantini

Σενάριο: Barnaby Boulton, James Cummings.

Παίζουν οι: Chaneil Kular, Lauren Ajufo, Nitin Gantra, Nila Ailia.

Το φιλμ «Accused» αναμένεται για προβολή από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Αφού βρίσκεται μπλεγμένος, σε μια κοινωνία με εμμονή για εκδίκηση που τον επιλέγει λανθασμένα κατά λάθος ως τον επόμενο στόχο της, ένας νεαρός άνδρας πρέπει να επιβιώσει τη νύχτα καθώς το διαδικτυακό «κυνήγι μαγισσών» φτάνει στην εξώπορτά του, σε αυτό το ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ.

Ψεύτικες κατηγορίες που εξαπλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ επικίνδυνες συνέπειες όταν ο εικοσάχρονος Χάρι, ταξιδεύει από την πόλη στο πατρικό του στην επαρχία. Μόλις φτάσει εκεί, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι ο σταθμός από τον οποίο ταξίδεψε έχει χτυπηθεί από τρομοκρατική επίθεση, με τον δράστη που φαίνεται στις κάμερες να μοιάζει με αυτόν. Αφού παρερμηνευθεί ως ύποπτος βομβιστικής επίθεσης σε τρένο στο Λονδίνο, άγνωστοι ‘ήρωες-εκδικητές’ αρχίζουν να παρακολουθούν το σπίτι του, και ο Χάρι πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του στις διαδικτυακές μάζες και να υπερασπιστεί το σπίτι του και τον εαυτό του από εκείνους.

Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει για την ταινία του: «Μετά τη σκηνοθεσία των «Villain» και «Σημείο βρασμού», που ξέρετε ότι είναι κοινωνικές πραγματικές ταινίες, αυτή η ταινία έπρεπε να αισθάνεται το ίδιο αυθεντική και σχετική με αυτές. Έτσι, το να κάνεις μια ταινία που εξετάζει τις φυλετικές αδικίες ταυτόχρονα με την απομάκρυνση της ηθικής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η τέλεια συνέχεια, μια ταινία που κάνει μια επισήμανση για όλα αυτά τα πραγματικά ζητήματα με έναν αξιομνημόνευτο τρόπο. Σκοπεύω να διατηρήσω αυτή την ταινία όσο πιο προσγειωμένη, σκληρή και αληθινή γίνεται για να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν ότι αυτό θα μπορούσε πραγματικά να τους συμβεί».

Το περιοδικό Αθηνόραμα είχε γράψει για την προηγούμενη ταινία του Μπαραντίνι, «Σημείο βρασμού», τα εξής: «καταιγιστικό, αγωνιώδες, ρεαλιστικότατο, αν και σεναριακά «συμπιεσμένο» δράμα, υποψήφιο για τέσσερα βραβεία BAFTA».

*Η Βρετανική εφημερίδα The Guardian στην κριτική της χάρισε στην ταινία «Accused» 3 αστέρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture