Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο με τον 43χρονο επίδοξο παιδοβιαστή

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο με τον 43χρ...

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο με τον επίδοξο παιδοβιαστή, που μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα από τον δημοφιλή youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη και δείχνει την επιχείρηση της αστυνομίας και τη σύλληψη του 43χρονου από την Πάτρα.

 Το βίντεο, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι δεν είχε την έγκριση της ΕΛΑΣ ενώ ερευνάται γιατί επέτρεψε η αστυνομία να βιντεοσκοπηθεί και να ανέβει στα social media.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης».

 Ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης περιέγραψε στο OPEN και την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» πώς βοήθησε στην παγίδευση του 43χρονου.

 Όπως περιγράφει αρχικά: «Ο πατέρας είναι φίλος μου και το παιδάκι το γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία. Είχε ξεκινήσει να την παρενοχλεί μέσω Instagram. Άρχισε να στέλνει μηνύματα που ήταν άσεμνου περιεχομένου και από κει και πέρα ειδοποιήσαμε την αστυνομία και έγινε αυτό που είδατε στο βίντεο. Ήταν μια άσεμνη προσέγγιση προς ένα 13χρονο παιδάκι που δεν γνώριζε ούτε γνωρίζει από τέτοιου είδους συνομιλίες και πράξεις. Ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα από γυναικείο λογαριασμό για να προσεγγίσει (το παιδί) πιο εύκολα έπειτα παρέπεμπε στον ανδρικό λογαριασμό. Το κορίτσι απευθύνθηκε και στην μητέρα και τον πατέρα της και αυτό είναι το σωστό και αυτό που πρέπει να προβληθεί από αυτή την ιστορία. Να μιλάνε τα παιδιά στους γονείς τους. Αν τυχόν ντρέπονται, ας μιλήσουν στους γονείς κάποιοι φίλου τους, στα μεγαλύτερα αδέρφια, ξαδέρφια, καθηγητές, για να αποφύγουμε τα χειρότερα».

«Σε καμία περίπτωση δεν πράττουμε μόνοι μας και δεν κάνουμε τους καουμπόηδες»

«Ο σκοπός είναι να αποτρέψουμε μελλοντικά άτομα με ίδιες διαθέσεις προς ανήλικα είτε αγοράκια, είτε κοριτσάκια και να κλείσει εκεί. Εννοείται πως υπάρχει κίνδυνος και ο κόσμος δεν πρέπει να βγει στο δρόμο και να αρχίσει να στήνει ενέδρες και παγίδες γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποιον τρελό μπορεί να μπλέξεις και τι μπορεί να κουβαλά πάνω του. Εγώ ευτυχώς γνώριζα προσωπικά έναν αστυνομικό ο οποίος με βοήθησε και με καθοδήγησε από την αρχή. Είχα μαζί μου τον φίλο μου τον Λεωνίδα που άνοιξε την πόρτα και ουσιαστικά τον ακινητοποίησε. Και σε καμία περίπτωση δεν πράττουμε μόνοι μας, δεν παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας, δεν κάνουμε τον καουμπόηδες γιατί είναι επικίνδυνο».

 Ερωτώμενος για την συμπεριφορά του επίδοξου παιδοβιαστή, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σημειώνει: «Το βλέμμα του ανθρώπου αυτού πραγματικά δεν μπορούμε να το ψυχολογήσουμε».

«Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω»

Επίσης, ανέφερε πως «άκουσα στο τμήμα πως υπήρξε ένα πρόβλημα γιατί ο αστυνομικός βγήκε εκτός ορίων κατά 1,3 χιλιόμετρα για να επέμβει στο περιστατικό. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να γίνει μια τέτοια συζήτηση γιατί ο άνθρωπος έκανε καθαρά το καθήκον του και με το παραπάνω». 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 43χρονος από την Πάτρα -πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού-, αρχίσε να στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ένα 13χρονο κορίτσι από την Αθηνά.

 Η 13χρονη από την Αθήνα το λέει αμέσως στον πατέρας της - ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη- και έτσι στήνουν την επιχείρηση - παγίδα για να πιάσουν τον επίδοξο παιδοβιαστή στα πράσα.

  Κλείνουν λοιπόν «ραντεβού» με τον 43χρονο σε ένα σπίτι στον Πειραιά όπου ο επίδοξος παιδοβιαστής φτάνει και χτυπάει το κουδούνι.

 Πίσω από την πόρτα όμως ήταν ο γνωστός Youtuber και ένας φίλος του. Ο πατέρας της 13χρονης ήταν ήδη στην αστυνομία και έκανε μήνυση.

 Ο 43χρονος φαίνεται στο βίντεο να τα «χάνει» και αργότερα να παρακαλάει να τον αφήσουν να φύγει. Ο 43χρονος κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο με πάνω από 20 ερωτικά βοηθήματα αλλά και γυναικεία εσώρουχα.

 

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις