Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης επισκέφθηκε τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αχαΐας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης επισκ...

"Είναι μια υπηρεσία με μεγάλο όγκο εργασίας, δεδομένου ότι εκδίδει ετησίως πάνω από 6.000 άδειες κυκλοφορίας", ανέφερε ο κ. Ζαΐμης

Στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αχαΐας βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης την περασμένη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί για να γνωρίσει τις ανάγκες κάθε υπηρεσίας αρμοδιότητάς του, συνομιλώντας με τους προϊσταμένους και το προσωπικό.

Αυτό που διαπίστωσε ο κ. Ζαΐμης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι ότι η εν λόγω υπηρεσία χρήζει υλικοτεχνικής υποστήριξης, κτιριακών υποδομών και επιπλέον προσωπικού.

«Καταγράφουμε τις ανάγκες και τα συσσωρευμένα, επί δεκαετίες προβλήματα, και προχωράμε στην δρομολόγηση λύσεων στο πλαίσιο του εφικτού. Πράγματι είναι μια υπηρεσία με μεγάλο όγκο εργασίας, δεδομένου ότι εκδίδει ετησίως πάνω από 6.000 άδειες κυκλοφορίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας.

Ο κ. Ζαΐμης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, πλέον, εκατοντάδες στοιχεία που αφορούν στις ταξινομήσεις των οχημάτων, τις άδειες κυκλοφορίας και τις ειδικές άδειες μεταφέρθηκαν με επιτυχία σε ένα καινούργιο ψηφιακό περιβάλλον με πολλές δυνατότητες υποστήριξης νέων εφαρμογών, όμως, όπως είπε, θα ζητήσει να επεκταθεί το μέτρο και για το αρχείο της υπηρεσίας, το οποίο καλύπτει πλέον ένα μεγάλο τμήμα του κτιρίου. «Οφείλω να τονίσω ότι, έχει βοηθήσει σημαντικά η νέα υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου μέσω της οποίας ο πολίτης ενημερώνεται και εξυπηρετείται γρήγορα και αποτελεσματικά», πρόσθεσε ο κ. Ζαΐμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις