Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ροΐτικα: Τι απαντά ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης για το ρεπορτάζ του thebest.gr

Ροΐτικα: Τι απαντά ο αντιπεριφερειάρχης ...

«Γίνονται ενέργειες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο του εφικτού»

«Γίνονται ενέργειες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο του εφικτού», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης για το θέμα του thebest.gr που αφορά στην περιοχή των Ροΐτίκων.

Δείτε εδώ

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αναφορικά με το δημοσίευμα σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκληθεί στην ομαλή διέλευση των μαθητών δημοτικού σχολείου στα Ροΐτικα λόγω εκτέλεσης έργων της Πατρών – Πύργου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, αφού τόνισε ότι για το θέμα έχει ασχοληθεί και ο ίδιος προσωπικά, παρότι την ευθύνη του έργου έχει το ΥΠΕΧΩΔΕ, δήλωσε ότι γίνονται ενέργειες στο πλαίσιο του εφικτού:

«Το πρόβλημα μας  γνωστοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής πριν περίπου δύο εβδομάδες. Άμεσα συνεργάτες του γραφείου μου βρέθηκαν στο σημείο, διότι το θέμα της ασφάλειας των πολιτών είναι προτεραιότητά μας.

Στη συνέχεια, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον εργολάβο της εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες του δρόμου να μεριμνήσει για τον φωτισμό και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο φωτισμός μπήκε άμεσα, ωστόσο έχουμε ζητήσει σήμανση, πινακίδες προειδοποιητικές και διαγράμμιση για να αποφευχθούν ατυχήματα. Αναφορικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, το οποίο αναμφίβολα είναι εξαιρετικά σημαντικό, επικοινώνησα άμεσα με τις αρμόδιες Υπηρεσίες οι οποίες με ενημέρωσαν ότι έχει δρομολογηθεί η όλη διαδικασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις