Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο πόδι οι αγρότες της Αχαΐας- Τρακτέρ στον κόμβο Κουρλαμπά- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Στο πόδι οι αγρότες της Αχαΐας- Τρακτέρ ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Κινητοποίηση την Τετάρτη στην Περιφέρεια

Σε τροχιά κινητοποιήσεων έχουν μπει αγρότες και στην Αχαΐα. Στον Ερύμανθο στον κόμβο Κουρλαμπά, αγρότες έβγαλαν τα τρακτέρ στον δρόμο και τα παρέταξαν.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η Αθηνά Ηλιοπούλου Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ερυμάνθου ζητήματα αιχμής για τους αγρότες αποτελούν οι αυξομειώσεις στην τιμή του γάλακτος, οι υψηλές τιμές των ζωοτροφών και οι αυξημένες τιμές στις οποίες τα προϊόντα τους φτάνουν στους καταναλωτές και η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παραγωγοί. 

Σύμφωνα με την απόφαση του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Ερυμάνθου που περιλαμβάνει τα παραρτήματα Τριταίας, Φαρρών και ανατολικού Ερυμάνθου, οι αγρότες κατεβαίνουν σε μπλόκα την Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Σταυροδρόμι και στου Κουρλαμπά.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους:

"Μαζί με τους συναδελφούς μας αγρότες σε όλη την Ελλάδα και την Αχαία  κατεβαίνουμε τώρα στους δρόμους του αγώνα για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας , την επιβίωση μας, για να μείνουμε στα χωράφια και τους βοσκότοπους , να ζούμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειες μας.

Να δώσουμε απάντηση στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν.

Με την μαζικότητα που είναι προϋπόθεση νίκης να διεκδικήσουμε λύσεις στα δίκαια αιτηματά μας  να απαντήσουμε σε όσους  θεωρούν ότι μας ‘’έχουν στο τσεπάκι ‘’ και ότι μπορούν να κλέβουν τον ιδρώτα και το μόχθο μας , να αγνοούν τα δίκαια αιτηματά μας" .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις