Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο

Πάτρα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τ...

Διακριβώθηκαν 103 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν δυο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών σε εκπαιδευτική δομή στην Πάτρα ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία:

Διακριβώθηκαν (103) αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περίπου (1.200) γραμμάρια κάνναβης, (2.350) ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση για διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη (20) ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε πλημμελληματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντόπισαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, τους δυο άνδρες και τους συνέλαβαν.


Από την εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, διακριβώθηκε ότι ο ένας συλληφθείς με την ιδιότητα του φοιτητή εκπαιδευτικής δομής και ο συνεργός του, ενέχονται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, σε (103) περιπτώσεις αγοραπωλησίας  ναρκωτικών ουσιών, έχοντας διακινήσει συνολικά 214 γραμμάρια κάνναβης.


Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι πωλούσαν τις ναρκωτικές ουσίες.κυρίως σε σπουδαστές της δομής, αποκομίζοντας από την διακίνηση των
ναρκωτικών ουσιών, συνολικά 1.712 ευρώ. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δυο συλληφθέντων στην εκπαιδευτική δομή στην Πάτρα και σε οικία στο Ρίο Πατρών, οι
αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
• (1.181) γραμμάρια κάνναβης
• (2.350) ευρώ
• (1) λειτουργική ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• (3) κινητά τηλέφωνα


Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι από τη διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών ανέρχεται στο χρηματικό ποσό
των 9.500 ευρώ.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε μια μοτοσικλέτα ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις