Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ασταμάτητη η ΝΕΠ 14-10 στον ΟΦΗ * Πρόκριση για τα κορίτσια

Ασταμάτητη η ΝΕΠ 14-10 στον ΟΦΗ * Πρόκρι...

Μόνη πρώτη στην Α2

Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ απέδρασε από την Κρήτη με ένα τεράστιο διπλό (10-14 τον ΟΦΗ), το οποίο την διατηρεί μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Μάκη Λυκούδη συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, καθώς αυτό το 7 στα 7 αποτυπώνει, πλέον, ξεκάθαρα τις υψηλές βλέψεις και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το πατρινό συγκρότημα, αρκεί να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Διαβάστε στο sportin.gr

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου-Καζούλης. Τα 8λεπτα: 3-3, 2-3, 2-4, 3-4. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Φυτάλης 1, Πακλουφάκης 2, Κωστόγλου 1, Γεωργόπουλος 1, Τσαγκαράκης 1, Παπαδάκης 1, Λουλακάκης 2, Καλλέργης 1.

ΝΕΠ: Βρυώνης, Σπύρος Λυκούδης 5 (έφτασε τα 50 φέτος σε 7 ματς!!), Καλαμάς, Γιαννακόπουλος, Τσίπης 1, Καραϊσκος 2, Τρασάι 2, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς, Αντίοχος, Δελαπόρτας, Δραγώνας, Αβαγιανός 4, Βαλουξής.

Η ΝΕΠ θα παίξει σε 15 ημέρες με τον Ιωνικό στην Αθήνα, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα στο πρόγραμμα υπάρχει κενό λόγω του Πανελληνίου Εφηβικού πρωταθλήματος.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Η ΝΕΠ του Κώστα Σακκαλή νίκησε τη ΝΕ Λαμίας με το ευρύ 22-5 και προκρίθηκε στη β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νεανίδων. Τα 8λεπτα: 2-7, 1-4, 0-7, 2-4. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Κεπενού 1, Αρνά 1, Δημ. Κοντάκου 5, Παρασκευοπούλου 4, Γκέκα 1, Κολέα 1, Προδρομίτη 3, Αναστασίου 3, Βγενοπούλου 1, Κοτσάμπαση 2.
* Η ομάδα πόλο Νεανίδων της ΝΕΠ ηττήθηκε με σκορ 12-7 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της α΄ φάσης του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Τα 8λεπτα: 1-1, 3-1, 5-3 3-2. Τα γκολ της ΝΕΠ: Κεπενού 2, Φιλιππαίου 1, Δημ. Κοντάκου 2, Παρασκευοπούλου 1, Ζήκου 1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports