Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Τι λέει ο θείος του 17χρονου Μάριου που σκοτώθηκε σε πίστα motocross

Τι λέει ο θείος του 17χρονου Μάριου που ...

«Είχε αγάπη για τις μηχανές» λέει συντετριμμένος

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Κρήτη  μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 17χρονο Μάριο σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην Ιεράπετρα.

Ο θείος του άτυχου έφηβου, μιλάει για την τραγική απώλεια που χτύπησε την οικογένεια αναφέρθηκε στην αγάπη του ανιψιού του στις αγωνιστικές μηχανές.

«Δεν ξέρω εάν έχει άδεια η πίστα. Δεν ξέρω καθόλου τι έχει συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ανιψιός μου ήταν αθλητής του motocross. Δεν ξέρω κάτι άλλο, δηλαδή εάν είχαν ή δεν είχαν άδεια. Είχε αγάπη για αυτές τις μηχανές», λέει ο θείος του 17χρονου Μάριου που σκοτώθηκε στην περιοχή της Ιεράπετρας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Ο 17χρονος, μετά τη σφοδρή πτώση του στο έδαφος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί έδωσαν την τιτάνια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε από τα βαριά χτυπήματα που του προκάλεσε η πτώση στο έδαφος.

Η φωτογραφία από την πτώση του 17χρονου σοκάρει, με τον άτυχο αναβάτη να βρίσκεται κυριολεκτικά στο κενό, έχοντας αφήσει τα χέρια του από το τιμόνι της μηχανής ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει με δύναμη στο έδαφος. Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης του site για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό mxin.gr και οδηγός μηχανής moto cross ανέφερε τι συμβαίνει με τις αγωνιστικές πίστες στην Ελλάδα, αλλά και για τους απαράβατους κανόνες του μηχανοκίνητου αθλήματος

«Στην Ελλάδα υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τις αδειοδοτημένες πίστες για motocross. Υπάρχουν ελάχιστες που τις έχουν ιδιώτες και αρκετές που είναι αυτοσχέδιες. Πρέπει να έχεις εμπειρία, πρέπει να έχεις πολύ προσοχή για να αποφεύγεις τα λάθη. Το όνομα του 17χρονου δεν το είχα ξανακούσει ως αθλητή του motocross».

Όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να έγινε το τραγικό δυστύχημα στην Ιεράπετρα ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει:

«Δεν γνωρίζω εάν η συγκεκριμένη πίστα είχε άδεια λειτουργίας. Το σίγουρο είναι ότι ο χώρος της πίστας αλλάζει κάθε φορά που περνάει μία μηχανή και αφήνει μία ”ροδιά”. Προφανώς παίζει ρόλο και η ηλικία του αναβάτη. Η εμπειρία και η απειρία δημιουργούν συγκεκριμένες συνθήκες».

Διαβάστε στο sportin.gr

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports