Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κεραυνοί» Κούγια για την εισαγγελέα – «Επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής» η αγόρευσή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κεραυνοί» Κούγια για...

Δείτε βιντεο

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κατά της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου.

Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια ήρθε  μετά τη χθεσινή  αγόρευση της εισαγγελέως, κατά τη διάρκεια της οποίας η δικαστική λειτουργός πρότεινε την ενοχή της 35χρονης κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου, επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle» την αγόρευση της εισαγγελέως για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τόνισε, μάλιστα, ότι δεν περίμενε τίποτα καλύτερο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εισαγγελέας «πήρε μηδέν» στην πρότασή της στα κρίσιμα σημεία.

 «Η εισαγγελέας δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια, 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας για την αγόρευση – καταπέλτη της εισαγγελέως, στην οποία πρότεινε την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Κατηγορείται η κατηγορουμένη χωρίς να υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει τον άνδρα της. Έχετε ακούσει ποτέ να σκοτώνει τα παιδιά της το μόνο που τη συνδέει με τον άνδρα της, να σκοτώνει τα παιδιά της;», διερωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν έχασε τη ζωή της η Μαλένα και η Ίριδα, το ζευγάρι ήταν ενωμένο, ήταν ταυτισμένο. Έκαναν μήνυση στους γιατρούς. Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση», είπε ο Αλέξης Κούγιας και κατηγόρησε την εισαγγελέα ότι αγνόησε επιστήμονες μάρτυρες υπεράσπισης.

«Οι εισαγγελικές προτάσεις γίνονται σε πολύ μικρά ποσοστά αποδεκτά γιατί γίνονται με πολύ μεγάλη προχειρότητα. Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε 9 ώρες. Είμαι βέβαιη ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις