Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φλας στην κοπή της βασιλόπιτας από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας

Πάτρα: Φλας στην κοπή της βασιλόπιτας απ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η βραδιά της 17ης Ιανουαριου, οπότε το Άλμα Ζωής του νομού Αχαϊας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα,  συμπεριελάμβανε και απονομή τιμητικών διακρίσεων σε σημαντικούς συμπολιτες. 

Ειδική Τιμητική Διάκριση απενεμήθη στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κο Γιάννης Καρβέλης για την στήριξη του στον Σύλλογο αλλά και όλες τις προσπάθειες του για την στήριξη των ογκολογικών ασθενών.

Τιμητικές Διακρίσεις έλαβαν επιστήμονες που αφιέρωσαν την επαγγελματική τους ζωή στην φροντίδα και θεραπεία των ογκολογικών ασθενών και αποχώρησαν πρόσφατα από την ενεργό δράση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας: ο Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας-Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κος Χαράλαμπος Καλόφωνος Melina Kalofonou Foteini Kalofonou, ο Ομότιμος Καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας  Πανεπιστημίου Πατρών κος Δημήτριος Καρδαμάκης, και ο χειρουργός, κος Φώτης Καρβελάς.

Επιπλέον απονεμήθηκαν και οι δυο ειδικές διακρίσεις, στην μνήμη των πολυαγαπημένων μας Λιολιώς Κολυπέρα, προέδρου επί 17 χρόνια του Συλλόγου και της αφοσιωμένης εθελόντριας του Συλλόγου, Σίας Κεπενού, ως εξής:

- Τιμητική Διάκριση Εξέχουσας Κοινωνικής Προσφοράς «Λιολιώ Κολυπέρα»: στον Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής του Παν/μίου Πατρών κ. Κούκουρα Δημήτρη, για την προσφορά του στην Επιστήμη και στον Άνθρωπο.

- Τιμητική Διάκριση Εξέχουσας Εθελοντικής Προσφοράς «Σία Κεπενού»: στην εθελόντρια του συλλόγου, κ. Κορίνα Μουκίδη Korina Moukidi για την στήριξη και την παρουσία της στο πλευρό του Συλλόγου και των δράσεων του.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη,  Πανοσιολογιότατος πατήρ Παΐσιος.

Οι τυχερές της βασιλόπιτας ήταν φέτος οι κυρίες: Λιβαδά Κική, Βέργη Κατερίνα Κατερίνα Βέργη και Νίνη Αφροδίτη.

Foto credits: Fausta Frantzi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις