Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor - Όλγα Πηλιάκη: «Μπορεί να μη μιλάω, αλλά δεν είμαι ηλίθια»

Survivor - Όλγα Πηλιάκη: «Μπορεί να μη μ...

Οργισμένη η Όλγα Πηλιάκη με την υποψηφιότητα της

Την προσωπική της αντίθεση εξέφρασε η Όλγα Πηλιάκη, στο νέο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, σχετικά με την υποψηφιότητα της αυτή την εβδομάδα προς αποχώρηση.

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη, λοιπόν, δήλωσε η γοητευτική αθλήτρια με την απόφαση των συμπαικτών της.

 Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor, η Όλγα Πηλιάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες, από ότι φαίνεται, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις στην ομάδα. Έβλεπα όλη την ημέρα να υπάρχουν πηγαδάκια δεξιά και αριστερά, να συζητάνε διάφορα πράγματα και δεν ήμουν σίγουρη για το τι ακριβώς συμβαίνει. Από ότι φαίνεται, όμως, μάλλον αυτές οι συζητήσεις καθόρισαν και το αποτέλεσμα».

«Έτσι όπως καθόμουν και τα σκεφτόμουν, λοιπόν, κάτι δεν μου φάνηκε πολύ λογικό. Δεν μου φάνηκε λογικό την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας να θεωρείς τον Αλέξη ως τον πιο αδύναμο παίκτη και την δεύτερη ημέρα της ψηφοφορίας να θεωρείς την Όλγα ως την πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας. Επίσης, την πρώτη ημέρα που ψήφιζες τον Αλέξη, δεν γνώριζες ότι ο Σάββας είναι ο μόνος άνδρας που απομένει και έχει χτυπημένα γόνατα;»

 «Μπορεί να μην μιλάω πολύ και να μην ανακατεύομαι πολύ σε όλα αυτά που γίνονται αλλά δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω ότι για να επιβιώσεις σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να μην είσαι αρνάκι αλλά λύκος. Εγώ παρόλα αυτά θα συνεχίσω να ψηφίζω δίκαια, θα πάω να μονομαχήσω και αν έχει έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, ας αποχωρήσω» συμπλήρωσε, επίσης, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight