Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Θερμή η ανταπόκριση της φιλότεχνης Αθήνας στην έκθεση του Peter Katsihtis

Θερμή η ανταπόκριση της φιλότεχνης Αθήνα...

Την εγκαινίασε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, εκεί το ζεύγος Γιάννη Ψυχοπαίδη- Ρόης Μαλλιώρη

Κοσμοπλημμύρα στην αναδρομική έκθεση ζωγραφικής «Peter Katsihtis Νέα Υόρκη-Αθήνα»  που εγκαινίασε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων.
Όπως εξήγησε ο επιμελητής Τάκης Μαυρωτάς, «Ο Κατσίχτης ζωγραφίζει αδιάλειπτα τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, χωρίς την πίεση της επιτυχίας και της αναγνώρισης. Δούλεψε για πολλά χρόνια στο ατελιέ του στη Νέα Υόρκη και τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο ατελιέ στη Γλυφάδα, δημιουργώντας έργα με ρέουσα ζωγραφικότητα που διευρύνουν τη φαντασία. Το φως και το χρώμα, το τυχαίο και το απρόοπτο, τον απασχολούν κυρίαρχα, δίνοντας προτεραιότητα στις ελεύθερες χειρονομιακές εκφράσεις και το στάξιμο του χρώματος». Τις θερμές του ευχαριστίες για τη διεξαγωγή της έκθεσης εξέφρασε ο ίδιος ο Peter Κατσίχτης.

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ, PETER ΚΑΤΣΙΧΤΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑ...

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ, PETER ΚΑΤΣΙΧΤΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΧΤΗ, ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ

ΚΕΛΛΥ ΔΡΙΤΣΑ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

ΚΕΛΛΥ ΔΡΙΤΣΑ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ, ΜΑΡ...

ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Παρόντες ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλειος Σπανάκης, οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Θανάσης Δαβάκης, Γιώργος Νικητιάδης, Νεοκλής Κρητικός, η γ.γ. Προεδρίας της Δημοκρατίας Αλίκη Χατζή, ο δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, εκπρόσωποι ιδρυμάτων και φορέων κ.α. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν ο ιδιαιτερα αγαπητός στην πόλη μας  Γιάννης Ψυχοπαίδης με την πατρινή συζυγό του Ρόη Μαλλιώρη αλλά και οι εικαστικοί Fotis, Εδουάρδος Σακαγιάν, Αχιλλέας Δρούγκας, Στέφανος Δασκαλάκης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Μαρίτσα Τραυλού, η ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου, Η έκθεση στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων Πάρκο Ελευθερίας (στάση μετρό: Μέγαρο Μουσικής) έχει ελεύθερη είσοδο και θα διαρκέσει έως τις 4 Φεβρουαρίου 2024. Κατόπιν θα παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες και τη Νέα Υόρκη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΠΑΙΔΗΣ, ΡΟΗ ΜΑΛΛΙΩΡΗ-  ΨΥΧΟΠΑΙΔΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΠΑΙΔΗΣ, ΡΟΗ ΜΑΛΛΙΩΡΗ- ΨΥΧΟΠΑΙΔΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View