Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ναι, η Λάνα ντελ Ρέι έγινε το νέο SKIMS girl της Κιμ Καρντάσιαν

Ναι, η Λάνα ντελ Ρέι έγινε το νέο SKIMS ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε sexy vintage style πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Αγίου Βαλεντίνου

Αιχμαλωτίζει μεμιάς το βλέμμα η διάσημη τραγουδίστρια Λάνα ντελ Ρέι ποζάροντας για την καμπάνια του Αγίου Βαλεντίνου του περιζήτητου label εσωρούχων- shapewear-loungewear της Κιμ Καρντάσιαν.

«Είμαι μεγάλη fun της SKIMS από την εκκίνησή της, οπότε έχω ενθουσιαστεί που επιλέχθηκα για την καμπάνια του Αγίου Βαλεντινου. Η συλλογή είναι όμορφη και ονειρική και η φωτογράφος Nadia Lee Cohen τόσο δημιουργική και διασκεδαστική» σχολίασε η ίδια.

Ποζάρει σαν pin up icon στο sexy vintage style που την καθιέρωσε καλλιτεχνικά. Με ρετρό χτένισμα και φιογκάκια στα μαλλιά, την βλέπουμε με lingerie σε γαλάζιο, ροζ και μαύρο σατινέ γαρνιρισμένα με δαντέλα ή με ροζ κοριτσίστικο φανελάκι. Ένα πελώριο κουτί σοκολατάκια στο οποίο αναπαύεται, ένα βέλος του έρωτα, ένα άνθινο στεφάνι- καρδιά αλλά και λευκές γατούλες σε κόκκινο φόντο, απογειώνουν το όλο project στυλιστικά.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «Did You Know That There’s a Tunnel Under the Ocean Blvd» είναι υποψήφιο για 5 Grammys, ενώ γνωστοποιήθηκε πως θα παρουσιαστεί live στο μουσικό φεστιβάλ Coachella. Ηταν αναμενόμενο πως ο καινούριος ρόλος του μοντέλου της 38χρονης performer θα ξεσηκώσει ταχύτατα το ενδιαφέρον όλων των fashion και life style περιοδικών. Της ταιριάζει άλλωστε πολύ καθώς τα fifties – sixties επικρατούν στο βεστιάριο- σήμα κατατεθέν της. Η collection αναμένεται στο website της SKIMS στις 23 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις Τώρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο μυθικός πόντος που ξεσήκωσε κοινό και εκφωνητές στο Australian Open

Ακόμα και η μεσογειακή ντίβα Μόνικα Μπελούτσι υπέκυψε στο ανδρόγυνο black & white

Ο … influencer Λάνθιμος: Στο μικροσκόπιο τα ταρτάκια που συνεπήραν τη Μπέλα στο «Poor Things»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View