Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: ΥΜΕ 1,5 εκ. ευρώ απαλλοτριώσεις για Αχαΐα

Χριστίνα Αλεξοπούλου: ΥΜΕ 1,5 εκ. ευρώ α...

Για την Π.Ε. Αχαΐας, οι Αποφάσεις, είναι ύψους 1.542.805,20 ευρώ

Την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση απαλλοτριωμένων εκτάσεων της Αχαΐας αλλά και του συνόλου της Επικράτειας υπέγραψε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών. 

Συγκεκριμένα με απόφαση του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα εγκρίθηκε η δέσμευση ποσών, για την παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν και σχετικών δικαστικών εξόδων. 

Για την Π.Ε. Αχαΐας, οι Αποφάσεις, είναι ύψους 1.542.805,20 Ευρώ και αφορούν:

  •  Παρακατάθεση οριστικής αποζημίωσης ακινήτων, δικηγορικής αμοιβής και δικαστικών εξόδων, που έχουν απαλλοτριωθεί του έργου «Σύνδεση Ευρείας Παράκαμψης Πατρών με το νέο Λιμένα Πατρών με την κατασκευή παραγλαύκιων αρτηριών και λοιπών εργασιών της Ε.Π.Π.» στο Δήμο Πατρέων του Ν. Αχαΐας. 
  • Παρακατάθεση αποζημίωσης δικηγορικής αμοιβής και δικαστικών εξόδων, για ακίνητα που έχουν απαλλοτριωθεί για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος - Τσάκωνα, στο τμήμα Πάτρα – Πύργος - Αλφειός, υπότμημα Δήμων Παραλίας και Βραχνέικων.
  • Παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, δικηγορικής αμοιβής και δικαστικών εξόδων για το έργο: «Κατασκευή του Α/Δ Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα στο τμήμα Πάτρα – Πύργος - Αλφειός, από χ.θ. 25+500 έως χ.θ. 31+055 στην περιοχή των Τ.Κ. Ριόλου, Απιδεώνος και Καγκαδίου της Δ.Ε. Λαρισσού του Δ. Δυτικής Αχαΐας της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».
  • Παρακατάθεσης συμπληρωματικής αποζημίωσης ακινήτων και δικηγορικής αμοιβής, για ακίνητα που έχουν για το έργο: «Κατασκευή του Οδικού Άξονα Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα, τμήμα Πάτρα - Αλφειός (Μιντιλόγλι - Κάτω Αχαΐα), από χ.θ. 0+000 έως χ.θ. 9+977 στις Δ.Ε. Βραχναίικων και Παραλίας του Δήμου Πατρέων της Π.Ε. Αχαΐας» .
  • Παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, δικηγορικής αμοιβής και δικαστικών εξόδων για το έργο: «Κατασκευή του Οδικού Άξονα Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, υποτμήμα από χ.θ. 9+977 έως χ.θ. 18+270 στις Τ.Κ. Αλισσού, Κάτω Αλισσού, Αγιοβλασίτικων, Πετροχωρίου και Δ.Κ. Κάτω Αχαΐας της Δ.Ε.Δύμης και Τ.Κ. Καραΐικων της Δ.Ε. Μόβρης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» .

Ειδήσεις Τώρα

Πωλητήριο στην εμβληματική βίλα Λαδόπουλου στο Ρίο, έναντι 1.100.000 ευρώ- Τι λέει στο thebest o Γ. Kοπανιτσάνος

Πατρινό Καρναβάλι: Με δύο κουστούμια δια χειρός Πάρη Λαλιώτη η Βασίλισσα! Μάθαμε τι θα φορέσει

Πάτρα: Ξεκινά η διαδικασία του προσεισμικού ελέγχου- Το κτιριακό δυναμικό της Πάτρας σε ποσοστό 70% είναι κατασκευής προ του 1985

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις