Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Κέιτ Μίντλετον χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο των διασήμων

Η Κέιτ Μίντλετον χειρουργήθηκε στο νοσοκ...

Ποιοί άλλοι έχουν νοσηλευθεί εκεί

Πολύ λίγες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, η Κέιτ Μίντλετον,  χειρουργήθηκε χθες στην κοιλιά στο νοσοκομείο London Clinic προκαλώντας ανησυχία στους Βρετανούς. 

Το London Clinic βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο και πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στη χώρα και το οποίο έχουν επιλέξει για να νοσηλευθούν ο Πρίγκιπας Φίλιππος (σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ), η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα (αδερφή της Ελισάβετ) αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και αρχηγοί κρατών όπως ο Τζον Φ. Κέννεντι. 

 Η κλινική διαθέτει ένα κορυφαίο κέντρο αντιμετώπισης του καρκίνου που φιλοξενεί ασθενείς για χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και άλλες θεραπείες. Το 2019, απέκτησε ένα εξειδικευμένο κέντρο ρομποτικής χειρουργικής.

Οι ασθενείς έχουν ιδιωτικό θυρωρό ενώ ο εκτελεστικός σεφ του νοσοκομείου διευθύνει μια κουζίνα που σερβίρει ψάρια από σκάφη της Κορνουάλης και κρέας από την αγορά Smithfields.

Το 2010, η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαινίασε το ειδικό κέντρο καρκίνου του νοσοκομείου. 

Το 1947, ο Κένεντι, ο οποίος ήταν τότε μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, διαγνώστηκε με τη νόσο του Addison στην κλινική, ενώ η Ελίζαμπεθ Τέιλορ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο εκεί τον Ιανουάριο του 1963.

Άλλοι πρώην ασθενείς περιλαμβάνουν τον πρώην πρωθυπουργό των Εργατικών Clement Attlee, ο οποίος εισήχθη το 1939 – όταν ήταν ηγέτης της αντιπολίτευσης για χειρουργική επέμβαση στον προστάτη του.

 Ένας άλλος πρώην πρωθυπουργός, ο συντηρητικός Άντονι Ήντεν, υποβλήθηκε σε επέμβαση χολής το 1953, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών. Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός από το 2010 έως το 2016, γεννήθηκε εκεί το 1966.
 

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις