Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Ο θυελλώδης έρωτας που οδεύει σε επισημοποίηση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνη...

Τι αναφέρει σχετικό δημοσίευμα

Δεν είναι μυστικό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μια πολύ όμορφη προσωπική ζωή, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην… σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star έχει χαρίσει την καρδιά της στον γοητευτικό αρχιτέκτονα, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει έναν ιδανικό σύντροφο.

Παρόλο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, επιλέγει να κρατάει την προσωπική ζωή της σε χαμηλούς τόνους. Βέβαια ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του αγαπημένου της, η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν στην εφημερίδα Real Life πως η σχέση τους είναι τόσο ολοκληρωμένη, ώστε δεν θα αποτελέσει έκπληξη για κανέναν μια επικείμενη επισημοποίηση. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πέρσι τον Ιούνιο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού της ζευγαριού, δηλώνοντας ενθουσιασμένη!

«Αν παντρευόμουν τώρα, θα ήθελα να είναι θρησκευτικός ο γάμος. Αν δεν συμβεί όμως, δεν τρέχει και κάτι. Ένα νυφικό ωστόσο θα το βάλω, μόνο και μόνο για να το δω στον καθρέφτη», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ!.

Να θυμίσουμε πως πριν εννέα χρόνια, ο Γιάννης Καραβασάνης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξαν παντρεμένοι.

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2015 στο Los Angeles, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η διεθνής καριέρα της, ωστόσο, είχε κάνει την απόσταση ανυπέρβλητη για τον γάμο τους και έτσι οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight