Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Επιστολή γονέων αθλητών της ΝΕΠ προς το ΠΕΑΚ για τα προβλήματα στο "Πεπανός"

Επιστολή γονέων αθλητών της ΝΕΠ προς το ...

Η θερμοκρασία του νερού και οι συνθήκες προπόνησης

Επιστολή προς τη διοίκηση του ΠΕΑΚ έστειλαν οι γονείς των αθλητών των τμημάτων πόλο και κολύμβησης της ΝΕΠ, σχετικά με τα προβλήματα που έρχονται αντιμέτωπα τα παιδιά τους, στο "Αντώνης Πεπανός" και αφορούν κυρίως τη θερμοκρασία του νερού.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή, αναφέρουν:

ΠΡΟΣ: ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΑΣ
Κύριοι,
Με τη παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να παραθέσουμε ορισμένα πραγματικά στοιχεία που βιώνουμε χρόνια τώρα και επαναλαμβάνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την ίδια χρονική περίοδο στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ χωρίς αυτά επ' ουδενί να κρύβουν ενδεχόμενα "άλλα κίνητρα" ή να αποτελούν μομφή στο πρόσωπό σας και στη θετική ενέργεια που υπάρχει από πλευράς σας να αντιμετωπίσετε καθημερινά προβλήματα όσον αφορά την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου.
Δυστυχώς, τα τελευταία 20 χρόνια (ευτυχώς υπάρχουν ακόμα γονείς στην πόλη μας που αντέχουν να φέρνουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο για προπόνηση για τόσα και ακόμα περισσότερα χρόνια), η εμπειρία μας, η γνώση μας και η ομολογία των παιδιών μας που είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας όλων μας σχετικά με τη θερμοκρασία του νερού και τις συνθήκες προπόνησης που κάνουν τα παιδιά, το χρονικό διάστημα από 20 Δεκ έως και το πέρας της εορτής των Θεοφανίων, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα καθώς η θερμοκρασία του νερού στη πισίνα όλο το παραπάνω διάστημα ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
Ως γνωστόν, στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ σχεδόν κάθε χρόνο μετά την λήξη των αγώνων «ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» (10-15 ΔΕΚ) που διοργανώνει η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η συζήτηση μεταξύ των αθλητών-κολυμβητών (μικρότερων και μεγαλύτερων) αλλά και μεταξύ των γονέων παλαιότερων και νεότερων περιστρέφεται γύρω από τις συνθήκες προπόνησης και τις θερμοκρασίες του νερού.
Για μια ακόμα φορά φέτος αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα, με τις θερμοκρασιακές συνθήκες του νερού και τη θολότητα που είχε κατά διαστήματα, εξαιτίας αδυναμίας ρύθμισης του Ph. Όσο και αν θέλουμε κύριοι της Διοίκησης να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες σας για μια επιτυχή πορεία στο έργο σας, άλλο τόσο είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε αλήθειες για τις συνθήκες που επικράτησαν στο κολυμβητήριο το τελευταίο χρονικό διάστημα όπου τα παιδιά μας εν μέσω εορτών αγόγγυστα ήρθαν στη πισίνα να κάνουν προπόνηση και να ακολουθήσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports